Probleme cu pc-ul
|
25 Mar 2009, 00:15
|||
|
|||
Am o mare problema cu pc-ul.
Apelez la voi,fiindca,ma gandesc ca aveti mai multa experienta in calculatoare decat mine. Asa,incep cu inceputul. Cand am deschis dimineata pc-ul,mi se sacada,am crezut ca era doar ceva ce trec cu vederea.Asa ca am pus antivirusul sa scaneze. Astept un pic,si vad ca pc-ul mi se restarteaza. Incerc sa instalez alt antivirus crezand ca asta o sa mearga,dar nu imi deschide cd-rom'ul.Sau daca imi deschide,imi ramane cd-ul in cd-rom.Nu il pot scoate. Cred ca si acum am un cd in pc dar nu pot sa il scot. Asa.Am mai patit odata asta.Si era,cica,din cauza placii video care nu corespundea cu pc-ul meu su imi dadea peste cap tot de pe placa de baza.Adica tot din pc. Dar cel mai rau e ca ![]() Am ramas o ora in stand by.Deci nu m-am ridicat de pe scaunul de la pc.Cautam in fiecare fisier si imi venea sa fac infarct cand vedeam ca e gol,cele care sunt goale. Am cateva fisiere care au supravietuit. Lista cu ce mi-a fost sters: -7 filme,din care am vazut numai 2 -9 programe -toate pozele din pc -Toate seturile facute in ultimul timp -Toata muzica din pc Imi amintesc ca asta a inceput acum cateva zile/saptamani [nu stiu exact] cand nu mai aveam Microsoft Word in pc.Ba,nu mai aveam obsolut nimic din pachetul Office. Jade,adica scumpa mea prietena Ingrid,a fost prima caruia i-am zis ca nu le am.Pe mess...iti amintesti? Asa,acum,stau si imi plang de mila ca pc-ul meu se duce de rapa. A,am zis ca mi-au fost sterse toate documentele si toate referatele pe care le-am facut prin word pentru a le scoate la imprimanta? Deci,nu am absolut nimic in pc. Cei care stiu mai multe! AJUTOR!!! Fiindca nu cred ca am luat nici un virus,am 3 antivirusuri in pc,si le-am pus sa scaneze pc-ul de sapte ori. Deci,daca a virus,recomandati-mi un antivirus bun. Daca am io altceva cu pc-ul,recomandati-mi un reparator bun de pc-uri Sau daca as putea sa repar io asta,heeelllp.Sa imi ziceti si mie cum. Mi s-a dus apoape tot din pc. Voi stiti ca io nu sunt acum pe Mozilla Firefox,sunt pe Luanch Internet Explorer Browser.Deci va dati seama cum imi merge internetul si pc-ul. Va rog,dau o bere,virtuala,celui cae ma ajuta ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Probleme cu pc-ul - by Shayera Holl - 25 Mar 2009, 00:15
Re: Probleme cu pc-ul - by Hercule Stone - 25 Mar 2009, 21:26
Re: Probleme cu pc-ul - by Shayera Holl - 25 Mar 2009, 22:25
Re: Probleme cu pc-ul - by Fred Southwind - 25 Mar 2009, 22:48
Re: Probleme cu pc-ul - by Iseult Cromwell - 26 Mar 2009, 02:23
Re: Probleme cu pc-ul - by Sharma Sanara - 26 Mar 2009, 11:29
Re: Probleme cu pc-ul - by Sharma Sanara - 26 Mar 2009, 13:17
Re: Probleme cu pc-ul - by Shayera Holl - 26 Mar 2009, 23:37