O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance]
|
16 Apr 2009, 12:01
|||
|
|||
Scuze omule dar nu rezist.
Cum nu sti mai daca Miya mai traieste...io chiar merg la tine si iti dau cu parizelul in cap Tu vrei sa ii faci viata amara lu' Thor...[sry..imi plashe sa ii zic asa,de la tine m-am inspirat pentru cv pentru fic-ul meu. ] Asa....vrei sa il faci sa inebuneasca?... Da' sa sti ca se razbuna,nu? Daca nu se razbuna....nush ce iti fac,dar stiu ca e de rau E super ca inventezi pe parcurs,asa fac si io si muuuuuulti de pe aici,desi nush care sunt aia. Deci,daca ii faci viata amara saracului elf...iti fac ceva rau,gasesc io ceva,ma gandesc in noaptea asta ce iti fac,sa sti ca nu dorm iti caut sa vad,daca tu ii faci viata amara la elf,si io iti fac viata amara [ca tu imi dai ban si ai scapat de mine pentru totdeauna,dar eh...anunt si io cas rea] Inca odata,sari cu nexu' [maine daca nu postezi,vei fi nevoit sa imi dai ban fiindca nu te las in pace deloc,glumesc] [glumesc atunci cand zic ca glumesc] ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
{keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama | Isolde du Maurier | 11 | 4,048 |
26 Dec 2011, 16:51 Last Post: Lexie Stryder |
|
O noua Odisee, incepand cu noi doua | Iseult Cromwell | 26 | 4,408 |
18 Feb 2010, 13:49 Last Post: Jenny Spring |
|
Drama a doi tineri(varianta mea) | Aida-chan | 10 | 4,696 |
05 Oct 2008, 17:14 Last Post: Aida-chan |