Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea.
|
22 Apr 2009, 22:25
|||
|
|||
Sweet Memories. Din viata unei fete sora cu dragostea ![]() Katie ![]() ![]() ![]() ![]() Alicia ![]() ![]() Capitolul 1 El o saruta pe gat in timp ce ea isi unduia corpul peste al lui,dandu-I fiori.il musca de buze,de gat,el o mangaia pe tot corpul cu mainile tremurande,si parca erau un intreg atunci cand erau asezati unul peste celalalt,un intreg ce gemea de pasiune,de placere si de fantezii.Trupurile lor erau invelite intr-un cearsaf subtire ce le acoperea doar anumite parti ale corpului,era cald si lumina lunii se prevedea printre perdelele pana-n pamant.Aveau ochii inchisi si respirau greoi de parca tocmai ar fi alergat cinci ture la ora de sport,se miscau tandru si noaptea isi scutura cenusa peste ei,pana cand n-au mai avut vlaga sa continue,pana cand au adormit iubindu-se si s-au inecat in cearsafurile de frisca. ***
O noua zi inunda camera cu un soare dulce.Katie se ridica incet de pe pat tragand cearsaful pe ea,iar el ramanand adormit in pat.S-a dus la baie,s-a schimbat apoi si-a luat geanta iar inainte sa plece fara ca macar sa scoata vreun sunet se auzi un glas somnoros:-Hey Katie..un-unde pleci? -Pai..stii Ryan…trebuie sa plec -Hai nu zau..ne distram asa bine -Aseara,Ryan..asta era aseara. -Cum zici tu..sa ma suni ok? -Tu sa ma suni…A raspuns ea cu mana pe clanta -Katie..te rog.Mai saruta-ma odata..sau macar spune-mi daca iesi diseara.Te-ai suparat pe mine?N-a iesit cum ai vrut tu? -Ryan..mi-e frica. -De ce?! -Sa nu fim vazuti.. -Ah…Katie..trezeste-te.. -Ryan..cred ca tu esti cel adormit.. -Asta asa e. -Pa. El s-a trantit din nou in pat si a adormit.Katie a coborat repede scarile blocului si s-a dus in masina,cu care a ajuns acasa.Era o sambata de mai ce promitea multe..sau cel putin asa parea.Ajunsa acasa,s-a schimbat si a mancat niste lapte cu cereale in timp ce la TV era dat pe MTV. TRRRRRRRR!!! -Da?! -Katie..promite-mi ca iesim diseara -Ryan.. -TE IMPLOR! -Ryan..doar stii ca nu putem sa ne vedem iar..asta implica multe riscuri..pentru amandoi.. -TE ADOR! Ea a inchis si a continuat sa se uite la MTV. Avea un living frumos decorat,o plasma mare,o canapea pe masura,o masuta de sticla in fata acesteia plina cu reviste de moda,munti de CD-uri si DVD-uri iar peretele ce dadea spre exterior era plin cu geamuri mari de sticla prin care se zarea agitatia New York-ului. ***
Dupa cateva ore,pe la doua jumatate Katie vorbea la telefon cu Alicia-Doar stii ca nu pot face asta.. -Dar te iubeste Katie.. -Alicia..te rog.SUNTEM VERI! -Dar nu sunteti veri primari..corect? -Dar e imoral sa ies cu cineva care mi-e ruda! -Ai dreptate..defapt nici din punct de vedere religios nu e chiar ok.Apropo..vin sa te iau cu masina pe la patru sa mergem la shopping? -Pf..habar nu am Alicia..stai asa.Am primit un mesaj de la Ryan. -E clar..e obsedat de tine! -Alicia..ma sperii!Adica..chiar daca e obsedat trebuie sa-l fac cumva sa ma lase in pace nu? -Stai ca a venit Daniel pe la mine..mai vorbim. ***
“Katie..poate ca am fost prea direct in exprimare..mi-am pus sentimentele gramada in fata ta si probabil te-am speriat.Imi cer scuze pentru asta..promit sa te fac cea mai fericita..asta daca desigur vrei sa fim impreuna fiindca eu ard de nerabdare sa mai facem sex odata.M-am simtit ca in al noualea cer…a fost o noapte de exceptie!Si cand ma gandesc cati barbati te vor si tocmai eu am fost unul dintre cei norocosi..”-NU-MI VINE SA CRED CE IDIOT!a strigat Katie imediat ce a terminat de citit mesajul primit de la Ryan. i-a dat un mesaj inapoi: “Stii Ryan..trebuie sa-ti reamintesc..dar SUNTEM VERI!Nu putem avea o relatie..iti amintesc ca aseara m-ai excitat mult ca sa fac asta..stii doar ce eforturi supraomenesti ai facut..” ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Anna McNair - 22 Apr 2009, 22:25
Re: Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Ada McNair - 23 Apr 2009, 14:50
Re: Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Berny McNair - 23 Apr 2009, 17:27
Re: Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Anna McNair - 23 Apr 2009, 19:11
Re: Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Raizen Isildur - 23 Apr 2009, 20:28
Re: Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Berny McNair - 23 Apr 2009, 20:30
Re: Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Anna McNair - 23 Apr 2009, 21:12
Re: Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. - by Ada McNair - 23 Apr 2009, 21:15
|