Lectia 9 - Lord Voldermort
|
24 May 2009, 16:54
|||
|
|||
In clasa aparu o ceata neagra dar in mod straniu cu miros de lavanda care se imprastie pe peste tot apoi condensandu-se intr-o forma umana, aproape umana. Mai exact totul era normal, in afara de urechile negre pe care si le mai scotea la iveala. Urechile de pisica luau locul celor obisnuite acelea disparand si fiind acoperit locul de par, i se pareau ineficiente acele urechi cu auzul lor uman slab.
Forma aceea condensata nu era stabila ci se mai misca inca ceata aceea neagra in jurul ei, nimeni nu isi dadea seama de ce era, om demon, nu stiau nimic. Roland renunta la ceata lasand-o in aer deasupra lui apoi se hotara sa-si lungeasca parul cu ea. Ceata se aseza pe spatele lui prelungindu-i parul. Se simtea si el mai bine acum stia ca intarziase dar nu-l deranja acest lucru, intradevar era prima lui ora dar ce sa-i faci asa se intampla cand uiti de notiunea timpului, mai exact ca uiti ca exista asa ceva numit timp pe care oamenii normal il respecta si dupa care se ghideaza. Ok deci acuma trebuia sa salute sa-si ceara scuze si sa-si scoata laptopul, nu suporta pergamentele i se pareau prea fragile. Laptopul lui era mai rezistent decat orice ar fi putu creea magia si mai greu de patruns pana si decat Greengots-ul( nu stiu daca am scris corect acolo imi ziceti si mie daca am gresit ). "Buna ziua, ma scuzati ca am intarziat." Spuse acestea in timp ce se gandea daca sa scoata o tigara sau nu, nu fumase demult, ei in fine mai bine nu. Privind prin clasa vazu si pe ceilalti nu fusese prea atent pana atunci deoarece nu gasise vreo minte care sa-i atraga atentia inafara de cea a fetei care intrase inaintea lui, un mp3 si se temea, daramite el cu un laptop in brate. Oricum nu aveau ce sa-i faca sa-l ia era imposibil. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lecţia IV | Aubrey Anderson | 18 | 2,994 |
09 Jun 2012, 20:58 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia 8 - The Jinxs | Raizen Isildur | 2 | 1,474 |
20 Dec 2008, 20:03 Last Post: Raizen Isildur |
|
Lectia 7 - Practica | Raizen Isildur | 29 | 4,468 |