Vesnicul conflict intre vampiri si oameni
29 May 2009, 10:45
Deci...vreau sa zic ca am avut aceasta idee cu mult timp in urma,dar m-am axat pe elfi cu mnah...a iesit un cenzurat [imi cenzurez singura cuvintele ]
Si acum mi-a rvenit imaginatia si dragostea pentru vampiri,dar sa stiti ca nici elfii nu ii las deoparte..
Asa...mentionez ca NU ma inspir din Twilight...deci nu aveti ce zice nimic de Twilight.Eu ma inspir din colectia de filme "Blade" care imi place foarte foarte mult [m-am indragostit de Deacon Frost ]
Asa,prima data o sa pun pozele cu personajele

E U, Warren Know

Ella First

Collan
Quan

Twyn

In fic-ul asta este vorba despre un vampir care nu are sang pur,adica Warren,care a fost muscat la varsta de 15 ani de propria lui colega de banca.Si s-a resemnat cu gandul ca va fi vampir toata viata.Acum Warren a intrat intr-o grupare de care vampirii aveau nevoie fiindca de la un timp tot mai multi vampiri dispareau fiindca erau ucisi in cluburile de noapte.Warren afla cine este vinovatul,adica un om care vroia din tot sufletul sa fie vampir,dar nimeni nu avea de gand sa il transforme,adica sa il muste,si se intoarce impotriva vampirilor folosind punctele slabe ale vampirilor pentru ai ucide.
Intre timp,Warren cunoaste o muritoare,adica Ella,care este arheolog si il ajuta sa descifreze un pergamen in care se vorbeste despre Zeul Vampirilor si puterea pe care o are.Twyn,cel contra vampirilor,afla si el de pergament foratand-o pe Ella sa ii spuna de el,normal,ca ea nu vrea,dar Warren cedeaza.Si de acolo,vedeti voi ce se mai intampla Adica Twyn vrea sa ia puterea Zeului Vampir dar trebuie sa fie muscat de un vampir.
Ella devine vampir numai la sfarsit.

Ma rog,nu e o descriere cine stie ce,dar eh...Si acum,daca o sa citeasca Kim asta,vreau sa stie ca e cu shu-shu...dat nu mai zic nimic...

Astept pareri,intrebarea e: E asa cum a fost Vis sau Realitate? [daca e asa,mai bine nu ma apuc de el]
Deci,ma apuc sa scriu,sau nu? [Ma luat si pe mine febra vampirilor,dar nu din cauza ca am citit prima carte si am vazut filmul Twilight...ci din cauza ca iubesc colectia de filme "Blade"]

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vesnicul conflict intre vampiri si oameni - by Shayera Holl - 29 May 2009, 10:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Eu ºi el - Original, vampiri - Francesca Diannette 1 2,366 18 Mar 2009, 23:32
Last Post: Black Rose