Prima mea zi aici
|
05 Jun 2009, 23:23
|||
|
|||
Roland era uimit, jraja avu efect acum ca o invatase putea sa o modifice si sa o aplice oricand si oricum ar fi dorit el. Simtise puterea vrajii dar era mai mica, mult mai mica decat a magiei lui, sigiliul creat impotriva puterii lui, slab si fragil, se faramita rapid dar controlase aceasta putere pe care o vazuse destul de bine incat facuse ca doar parul lui normal si lung si ochii rosii. Era multumit de forma mult mai "umana", nu indeajuns de mult incat sa o pastreze pentru eternitate, corpul sau isi pierduse hainele ramanand, doar in boxeri pe care ii avea pe el, totusi ceva neasteptat aparu pe bratul lui drept, acolo unde avea tatuajul cu cei 13 ochi in care consta sursa puterii lui, ochi, in mod normal inchisi, toti erau acum deschisi si o priveau pe Reagan. Incercase sa determine daca i se parea miscand mana in mod aleator, ochi o urmareau pe Reagan.
"Parerea mea, parerea mea e ca te iubesc, mi-ai oferit controlul absolut asupra acestor puteri, nu mai trebuie sa ma tem de nimic daca te am pe tine alaturi, poti sa faci acea vraja ca sa-mi salvezi pielea, esti sa zicem, un inger pentru cei raniti, ca daca ai fi fost un inger real nu cred ca as fi supravietuit asa de mult pe aici. Cel puti nu in forma asta fizica. Scuza aspectul si faptul ca ochii te privesc asa de insistent dar te apreciaza pentru ca i-ai eliberat de sub haoticul control sub care erau tinuti de bratara asta nenorocita. Pot sa scap de ea fara sa fiu nelinistit.......................................stai putin...............................piatra asta de Aldaronita.........................e sursa magica.............................sursa magica ce consuma raul din mine si ma mentinea pe linia de plutire..............................O scot si poti pastra tu bratara, un cadou care sa-ti aminteasca de mine si sa stii ca tu esti motivul pentru care eu inca exist." Bratara avea o piatra rosie, sangerie aproape, in centru. Ii placea dar era inutila. Scoase piatra si asezase in locul ei, un diamant albastru, o piatra de Fargonita, ceva ce intensifica abilitatea de control si permitea facerea de vraji fara a mai fi nevoie sa fie rostita incantatia. Ii transmisese mental si asta. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Prima zi la Hogwarts | Daisy Miller | 10 | 2,809 |
05 Oct 2011, 18:36 Last Post: Daisy Miller |
|
Prima greseala | Ema Snow | 26 | 4,321 |
10 Aug 2011, 14:18 Last Post: Ema Snow |
|
Prima dimineata in Marea Sala | Calvin LeBlanc | 12 | 2,819 |