Thread Closed 
Petrecerea "Burlacelor"
06 Jun 2009, 11:33
Era o zi atat de insorita si atat de frumoasa , dar nimeni nu era afara . Toata lumea prefera sa petreaca in castel , in Marea Sala mai exact "Petrecerea Indragostitilor" , ceea ce Adei i se parea super penibil si fara nici o logica. Plictisita si enervata se indrepta cu pasi mari spre etajul 7 , gafaind putin cand ajunse acolo. Se aseza in fata unui perete gol gandind:
' O camera care sa nu ma streseze !! O camera care sa ma faca sa-mi bag picioarele in toate sentimentele astea nasoale...'
Dintr-o data , o usa mare cu o clanta pe masura aparu. Ada apasa destul de tare pentru a se deschide , iar cand camera se i se dezvalui , ramase gura casca . Erau vreo 15 fotolii pufoase asezate in jurul unei masute din sticla , vreo 3 canapele pe undeva prin spate pozitionate in fata unui televizor cu plasma cat matusa Tamaara. Pe pereti erau zeci de afise cu mesaje care te faceau sa te simti bine ca esti singura . Era muulta mancare specifica unei petreceri in pijamale . Popcorn , sucuri si inghetata.
" E mai bine decat credeam! " spuse Ada alergand spre un fotoliu pufos si dandu-si drumul astfel incat , iesisera cativa fulgi.
Stand asa si uitandu-se la frumusetea aia de camera , care avea prea multe decoratii si mobilier pentru a putea fi descrise , auzi cativa pasi mari si apasati pe hol. Ada era relaxata , pentru ca stia foarte bine pe cine chemase .
Usa se deschise iar Anna pasi acolo , ramanannd cu gura deschisa si cazandu-i multe bale.. si nu.. nu fumase un joint de data asta .
" Ada.. esti geniala! " spuse Anna alergand si ea spre un fotoliu pufos.
" mda.. stiu .. mi s-a mai spus. Auzi? Nu mai vine nimeni , nu? " intreba Ada uitandu-se la ea
" Habar n-am! Si ma doare in paispe' "
Ada cu Anna stateau intinse fara sa spuna nimic si uitandu-se la tavanul care acum prezenta niste inimi care se invarteau si niste sageti care treceau nervoase prin ele . Asta da peisaj care te face sa te simti bine .
De asemenea muzica nu era de dragoste... era cand dnb , cand metal.
" Sa mai asteptam " spuse Ada care adormi visand tot la baieti[damn], dar imediat fu trezita de...

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Petrecerea "Burlacelor" - by Ada McNair - 06 Jun 2009, 11:33
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Aida Viperin - 06 Jun 2009, 16:23
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Ada McNair - 07 Jun 2009, 12:28
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Kennya Allen - 19 Aug 2009, 12:43
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Ginny Malfoy - 19 Aug 2009, 13:54