In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
06 Jun 2009, 18:49
|||
|
|||
Da uitase si de asta pandantivul avea o nekomata special conceputa pentru a raspunde cererii lui si prezentei lui. Era ceva nemaintalnit dar asta era acel pandantiv. Memoria lui era buna dar ii placea sa mai lase ceva in mister. O nekomata este dobicei o creatura cu urechi de pisica si doua cozi de pisica sau ceva asemanator cu forma fizica umana, ei bine umana inafara de urechi si coada.
Creatura iesise din pandantiv se agatase de Roland, intr-un fel pervers. Cele doua zane nu murisera ci doar fusesera transformate in aceaasta fiinta, contopise sufletele lor intr-o forma pe care o agrea. In lumea l;ui o nekomata era o creatura gingasa dar cu un temperament zdruncinat dar aceasta era bisexuala si doar perversa. Rrrrrrrrrrrrroland de ce m-ai lasat singurrrrrrrra in pandantiv cu fata aceea urrrrrrra................. Nu apuca bine sa termine ca incasa o palma, care o transformase in fototapet.Ii era interzis acelei creaturi sa vorbeasca fara permisiunea lui Roland, ea traia doar pentru ca Roland vroia asta si el nu uitase ca acea creatura avea in trecutul ei o incercare de a-l ucide. Se gandea la o pedeapsa marsava, ceva ce Nyky ar fi urat sa faca, ceva care ar fi dezgustat-o. Ii transmise mental, lui Reagan ca pentru a o pedepsi pe Nyky, creatura ce aparuse o va forta sa o sarute pe gat, asta era un lucru pe care Nyky nu la-r fi facut cu placere dar era fortata de vraja de control pe care o avea Roland asupra ei, mai exact asupra destinului ei. Se temea de reactia lu Nyky. Putea foarte bine sa incerce sa o omoare. Iti comand sa o saruti pe gat pe Reagan, fara sa o ranesti in vre-un fel. Daca nu te supui comenzii iti vei pierde iarasi abilitatea de a fi semi umana si feri ramane mata pentru inca 200 de ani...........................hai sa te vad Nyky se duse la Reagan, se apropie foarte tramuratoare de ea si o saruta, senzual si foarte foarte pervers pe gat. Cand o sarutase ii placuse si continua, urca incet, incet, pana sub lobul urechii si apoi fu luata de coada si trasa bine de tot...........................Nu facuse ce i-a fost ordonat. Reagan zi-mi daca ti-a placut sau nu caci de tine depinde forma acestei nekomata in urmatorii 200 de ani, nu vreau sa iau eu decizia. E in mainile tale aceasta necomata, precum am fost si eu sper sa faci decizia inteleapta...........si sa o lasi asa pentru ca si-a dat de fapt seama ca te iubeste.................in al doilea rand am uitat sa-ti zic iti apartine...................Tu faci ce vei dori cuea. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 18,963 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,923 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |