Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
11 Jun 2009, 12:54
Reagan o atinse. "Argh! Mana mea! Arde! Si apropo de magie intunecata. Cam care e proportia fata de magia mea, initiala?
"Cam 20%"
"Hmm... poate reusesc sa fac ceva..." Scoase din buzunar alta carte. Magie avansata, editia zanelor. "Hmm... eliminarea magiei intunecate din propria persoana... Uite ce scrie aici.... ca orice persoana are magie intunecata in ea inactiva. Cam 2%. Ar trebui sa fac o vraja de distrugere si injumatatire... mai intai sa vad daca gasesc... nu... nu e nicaieri... poate... totusi... stii tu?"
"Da. Iti scriu pe hartie. E prea greu de pronuntat"
Roland scrise apoi: 'Afgsodl Grotheus Dfombdo '
"Crezi ca functioneaza?" intreba Reaagn nesigura.
"Da..."raspunse Roland.
Reagan incerca. Un fum cenusiu o invalui si apoi disparu. Si reagan si fumul. Peste cateva secunde Reagan aparu in mijlocul camerei, unde fuses la inceperea incantatiei.
"Poti face scanare de energie.. ca se iti dai seama cam care e proportia acum?"
"Cred ca da..." spuse Roland si incerca scanarea.
"Aproximativ 3 la suta."
"Perfect!" zise Reagan fericita. "Sa incrc sa vad daca mai pot face cum am facut inainte?" "Da."
Reagan atinse in interiorul cercului din mijloc. Apoi gandi dorinta. Aceea ca una din mese sa fie aurita. Masa se auri, aproape la fel de rapid ca data trecuta. "Si sigiliul..."
Iesira din camera. Reagan atinse ca la inceput. Sigiliul se sparse, camera se deschise.
"Si apropo, daca ar fi fost acea energie intunecata in mine, de ce eu am putut sa fac totul mai rapid?" intreba Reagan.
"Sa ma gandesc putin..." spuse Roland.

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Katya Sokorov - 11 Jun 2009, 12:54

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 17,693 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,750 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan