Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
12 Jun 2009, 11:31
Reagan chiar vroia sa-l faca om complet, lui ii ajungea sa se integreze printre oameni ca s-i poataz proteja, astga era dorinta lui, asta era tot ce vroia el. Daca era si el om nu m,ai avea destule puteri ca sa o protejeze pe reaha, pe Deea si pe multi altii care insemnau ceva pentru el.

Presupun ca ai auzit ce am gandit mai inainte, mai exact ce-mi doream si faptul ca daca devin fiinta umana tot ce-mi doream se transforma in irealizabil nu???

Inteleg cat de mult iti pasa, cat de mult vrei sa ma ajuti, nu e ceea ce-mi doresc eu, cel putin nu inca.

Oh da si cartea asta, este singurul exemplar existent in lumea asta, nu ti-l dau ca mie frica de ce ai putea afla.......................Despre..................Ce......................Si cine.....................Mi-a dat nastere........................Mai exact ce este cel care a dat nastere rasei mele.

Teancul acela este numai despre metode tehnico-magice de produs creaturi si de vindecat rani imposibil de remediat de magia conventionala...........Asta e tot ce ai acolo, cartile care te-ar ajuta nu pot fi accesate decat prin sistemul acela de pe piedestalul din fata panoului de sticla................Te sfatuiesc sa nu incerci sa-l accesezi singura..................S-ar putea sa-ti prajesti creierul cu vastitatea lui.................Nu am chef sa stau sa te vindec si sa sterg acele amintiri din capul tau.

Nu iti interzic accesul, chiar deloc, ma tem doar sa nu patesti ceva ce nici macar eu sa nu pot remedia.

Se duse la panou, lua manusile, o casca, si o tastatura, le aseza confortabil si initie interfata.......................................................Lua ceva sa se incarcepeste un miliard de carti despre magie, si restul c artilor din arhiva erau din lumea umana, le incarcase doar pe cele despre magie................................

Asta este mintea mea, tot ce vezi pe acest ecran este acum in capul meu, avsolut totul..............Ce vrei sa afli zimi si pe ecran va aparea........................O singura conditie nu incerca sa-mi oferi magie alba, nu stiu sa o folosesc si corpul meu nu o poate folosi, eficient................Nu vreau sa devin mai om decat ata, nu as mai fi de folos scopului meu.............Daca sunt muritor ce rost mai are.....................Niciunul.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Roland Delaney - 12 Jun 2009, 11:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 17,793 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,763 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan