In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
25 Jun 2009, 13:12
|||
|
|||
Reagan nu stia ca sigiliul pe care il creease ea cel din trecut nu era chiar la fel............Il modificase, o singura veaja cu magia lui, magie interzisa pana si in cele 7 abisuri, el facuse vraja aceea dependenta doar de un lucru, unul si numai unul, o piatra de jad pe care o avea infipta in piept. Era singurul lucru care mentinea vraja aceea activa asupra lui, daca ar fi scos acea piatra din pieptul sau Reagan nu mai avea nici o importanta, contractul lor era nul si neavenit, devenea invalid si inutil. Era foarte simplu sa-si scoata acea piatra din piept, cu parul sau putea sa se opereze.........
Problema actuala nu era sa scape de contract ci sa creeze un scut tot din magie neutra, caci daca se ciocneau doua mase de energie neutra ambele dispareau. Era simplu de aceea demopni nu se luptau intre ei, erau destul de inteligenti sa inteleaga ca nu vor ajunge nicaieri, era chiar simplu. Intr-o galeata cu culoare neagra pui inca niste negru, va fi tot negru nu se va schimba culoarea, va creste doar continutul galeti. Reagan nu stia asa de bine cum functionau demoni din rasa lui, demonii Ashcroft, era singurul existent, nu mai era nici un alt exemplar din rasa lui......O trasatura a rasei lui mai era si faptul ca daca unul murea se distribuia puterea printre ceilalti, era un sistem protector specific lor, inlesnea pierderea magiei. Orice incercare de a sterge magia rasei lui se incheia prin esec deoarece se impartea intre ceilalti, cu cat mai putin cu atat mai puternici, asa functiona magia rasei lui. Reagan sper ca ai si reusit sa auzi ce gandeam despre sigiliu si magia rasei mele, nu-mi place sa ma repet. Tot ce vreau sa-ti zic este ca daca eu imi pierd controlul nu e nimic ce ma poate opri. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 18,942 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,923 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |