In this place Darkness and Light shan't ever fight
|
26 Jun 2009, 12:13
|||
|
|||
"Da..." zise Reagan morocanoasa.
"Desigur..." completa ea de parca Roland nu stia ce zisese. "Asculta-ma, daca iti pierzi controlul o putere mai mare ca a ta te poate opri. Si eu te pot distruge in orice clipa a existentei mele. Te pot imaterializa, te pot distruge, pot sa iti distrug corpul fizic fara intoarcere, adica fara sa poti sa-l mai recuperezi ! Ti-am facut bine. Daca-ti fac rau se va sparge contractul, daca tu imi faci rau se va dubla." Roland pur si simplu nu voia sa inteleaga. "Tu te-ai modificat de cand numai tu ai ramas din rasa de demoni Ashcroft. Nu ai ramas cu aceleasi puteri. Am nevoie de istoria ta si a rasei tale. Si nu mi-e greu sa obtin Anarhia. E chiar usor." zise Reagan straduindu-se sa creeze un exemplar al acelei carti. Ii lua putin mai mult ca deobicei. "Asa... deci... Hmm... istoria demonilor... istoria demonilor... Aici ! " striga Reagan triumfatoare."Istoria Demonilor Ashcroft ! La pagina 780. Ah stai... La inceput... da... exact !" zise Reagan si citi triumfatoare o fraza: 'Toti demonii isi modifica puterile la fiecare 3 000 de ani.' Apoi Reagan dadu iar la pagina 780 si citi: 'Demonii Ashcroft au rezultat dintr-o incrucisare a alte doua rase. Zanele care stau langa ei au tendinta de a-i ataca.' "Deci aceasta e cauza pentru care magia mea vrea sa te atace..."zise Reagan ganditoare. "Si mai bine mi-as lua magia alba inapoi!" zise Reagan amintidu-si de ce zisese Roland in legatura cu magia alba. Reagan il lovi in piept pe Roland, iar in mana sa aparu o sfera de magie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Child of light | Colin Hawkeye Rovson | 116 | 16,976 |
05 Dec 2012, 17:45 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
darkness will reign and blind us all | Harper Hildegarde | 13 | 2,672 |
12 Oct 2010, 20:46 Last Post: Alice Swan |