Thread Closed 
In this place Darkness and Light shan't ever fight
26 Jun 2009, 12:13
"Da..." zise Reagan morocanoasa.
"Desigur..." completa ea de parca Roland nu stia ce zisese.
"Asculta-ma, daca iti pierzi controlul o putere mai mare ca a ta te poate opri. Si eu te pot distruge in orice clipa a existentei mele. Te pot imaterializa, te pot distruge, pot sa iti distrug corpul fizic fara intoarcere, adica fara sa poti sa-l mai recuperezi ! Ti-am facut bine. Daca-ti fac rau se va sparge contractul, daca tu imi faci rau se va dubla."
Roland pur si simplu nu voia sa inteleaga.
"Tu te-ai modificat de cand numai tu ai ramas din rasa de demoni Ashcroft. Nu ai ramas cu aceleasi puteri. Am nevoie de istoria ta si a rasei tale. Si nu mi-e greu sa obtin Anarhia. E chiar usor." zise Reagan straduindu-se sa creeze un exemplar al acelei carti. Ii lua putin mai mult ca deobicei.
"Asa... deci... Hmm... istoria demonilor... istoria demonilor... Aici ! " striga Reagan triumfatoare."Istoria Demonilor Ashcroft ! La pagina 780. Ah stai... La inceput... da... exact !" zise Reagan si citi triumfatoare o fraza:
'Toti demonii isi modifica puterile la fiecare 3 000 de ani.'
Apoi Reagan dadu iar la pagina 780 si citi:
'Demonii Ashcroft au rezultat dintr-o incrucisare a alte doua rase. Zanele care stau langa ei au tendinta de a-i ataca.'
"Deci aceasta e cauza pentru care magia mea vrea sa te atace..."zise Reagan ganditoare.
"Si mai bine mi-as lua magia alba inapoi!" zise Reagan amintidu-si de ce zisese Roland in legatura cu magia alba.
Reagan il lovi in piept pe Roland, iar in mana sa aparu o sfera de magie.

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: In this place Darkness and Light shan't ever fight - by Katya Sokorov - 26 Jun 2009, 12:13

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Child of light Colin Hawkeye Rovson 116 16,976 05 Dec 2012, 17:45
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  darkness will reign and blind us all Harper Hildegarde 13 2,672 12 Oct 2010, 20:46
Last Post: Alice Swan