|
Recomanda o carte
|
|
21 Jul 2009, 15:44
|||
|
|||
|
Lyra , si eu am citit Mandrie si prejudecata
) ieri pe la 4 dimineata am terminat'o![]() Personajul meu preferat [ inafara de Darcy , pe care il adooor ] este Lydia .. adica aia pe care nu o suporta mama imi place ca e independenta - ma rog , e si nesimtita si proasta uneori , dar treaca de la mine . O recomand si eu .. desi , sincer , mie nu mi'a placut atat de mult nu are pic de romantism in ea .. adica da , are , dar prea putin . Eliza si Darcy se intalnesc de prea putine ori , si chiar si atunci nu imi plac descrierile . Cred ca ei constituie a suta parte din carte . Si , desi titlul prevede ca ei sunt personajele principale [ Darcy cu mandria , Eliza cu prejudecatile ] , nu au fost bine centrate..aa , da , domnul Collins am ras de mi'au cazut plombele .. mai ales la faza aia cu cererea in casatorie el cu fazele gen " scumpa verisoara , stiu ca faptul ca ma respingi cu atatea crize de isterie , marturisesc , fermecatoare , inseamna ca in adancul inimii ma iubesti si ca astepti cea de'a doua cerere in casatorie ... " )))Ps : cand am citit prima oara ca o recomanzi si ca trebuie sa ma astept la multe nume , aveam o foaie si un pix langa mine sa le scriu numele si rolul la toate=)) dar na .. nu era cine stie ce am sarit peste 2 pasaje : niste chestii cu collins , parca , si atunci cand s'a dus Eliza la lady Catherine .. am mirosit'o eu ca e cam tuta de la inceput .. am confundat'o intotdeauna cu Kitty Bennet :]] [ imi amintesc ca mi'au trebuit 7 capitole pana sa ma prind ca Lizzy = Elizabeth ]
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

) ieri pe la 4 dimineata am terminat'o
] este Lydia .. adica aia pe care nu o suporta mama imi place ca e independenta - ma rog , e si nesimtita si proasta uneori , dar treaca de la mine
nu are pic de romantism in ea .. adica da , are , dar prea putin . Eliza si Darcy se intalnesc de prea putine ori , si chiar si atunci nu imi plac descrierile . Cred ca ei constituie a suta parte din carte . Si , desi titlul prevede ca ei sunt personajele principale [ Darcy cu mandria , Eliza cu prejudecatile ] , nu au fost bine centrate..