Lectia 9 - Lord Voldermort
|
18 Aug 2009, 12:50
|||
|
|||
Roland era intrigat de fata care se uitase la el....IN mod normalk nimeni nu-i dadea atentie insa ea chiar se uitase la el si chiar foarte curioasa, cel putin asa i se paruse lui. Stia totul despre Voldemort si mai exact cum putea fi ucis era un ritual care putea, foarte greu, fi dus la indeplinire de vrajitori foarte puternici insa asta nu il oprise pe Roland sa incerce sa-l infaptuiasca singur, era un demon si asta nu insemna prea multe in lumea lui insa in aceasta lume era foarte puternic in comparatie cu altii.
Vroia sa vorbeasca cu ea insa nu era permis asa ca, pentru a evita orice problema isi folosi o abilitate de telechineze care actiona pe ditante mici si oferea un control desavarsit. Prinse pana fetttei si o misca pe caiet scriind foarte frumos cateva cuvinte. "O sa-ti vorbesc telepatic nu te speria daca vei auzi o voce in mintea ta." De indata ce termina da scris aseza pana la loc pe caiet si facu in asa fel incat cce fusese scris pe acel caiet sa dispara. Dupa cum iti scrisesem iti vorbesc telepatic....Daca vrei sa-mi comunici ceva doar gandestete la ce ai vrea sa zici si eu voi sti. Nu te speria profesorul nu are cum sa afle de aceasta abilitate si nici de ce vorbim, nu ai de ce sa-ti faci griji si in legatura cu lectia o poti copia de la mine ca sa inregistreaza in timp ce el preda. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lecţia IV | Aubrey Anderson | 18 | 3,004 |
09 Jun 2012, 20:58 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia 8 - The Jinxs | Raizen Isildur | 2 | 1,480 |
20 Dec 2008, 20:03 Last Post: Raizen Isildur |
|
Lectia 7 - Practica | Raizen Isildur | 29 | 4,487 |