Thread Closed 
Petrecerea "Burlacelor"
19 Aug 2009, 13:54
[ hahalina.. tu vii pregatita cu pizza peste tot=)) ]

" Hahalinoo>Happywide< " sari Ginny pe biata Kennya . " Ti'am spus cat de mult te iubeesx?Love imi dai felia aia di colo mai dihai ca celelalte la un loc si plina de masline ? Whistle "
Kennya isi dadu ochii peste cap , dar oricum nu avea ce face , ca Ginny se si repezise pe pizza , incepand sa se bata cu Ada si Anna pe felia cu pricina .
"Hahalino.. tu de ce vii la petrecerea asta a burlacelor ? :-W " incepu Ginny , cu gura plina. " Parca erai cu Raizen . Stiu ca te insala dar tre' sa'i dai una cu propria'i bastarca [ am eu ceva cu ea=)) ] si treceti mai departe:-> "
Kennya refuza sa comenteze [ ooc : asta pentru ca nu raspunde pe mess nenorocirea:-w ] , si arunca o privire in stanga si in dreapta , dupa care scoase la iveala un mic pachetel invelit in hartie roz cu stelutze.
" MANCAARE?Love " facu Anna fericita , smulgand pachetul din bratele hahalinei .
"Nu:-s este prototipul [ sau cum s'o numi ] celui mai elastic chilot din lume , fluid si cu maner care iese prin pantaloni:-> "
Celelalte se asezara inspaimantate pe o canapea , trecandu'le toate sudorile. Ada plangea incet in batista.
" NU L'AM FURAT DE NICIUNDE WA:-W EU l'am conceput:-w "
" Aa, da? " spuse Anna usurata . " Eram speriata ca ai furat doar unul . "
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Petrecerea "Burlacelor" - by Ada McNair - 06 Jun 2009, 11:33
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Aida Viperin - 06 Jun 2009, 16:23
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Ada McNair - 07 Jun 2009, 12:28
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Kennya Allen - 19 Aug 2009, 12:43
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Ginny Malfoy - 19 Aug 2009, 13:54
Re: Petrecerea "Burlacelor" - by Guest - 19 Aug 2009, 17:01