|
Amintirile noptii
|
|
19 Aug 2009, 17:00
|||
|
|||
|
" Hai sa ii punem niste sutiene in mana si prindem niste ciorapi de dama cu niste elastice in par.. si ii punem o zgarda la gat si niste catuse la maini
"Cuprinse de maleficime , fetele se pusera pe treaba . Kennya, Silver si Ella se ocupau de creatul celor necesare, in timp ce Ginny si Maya il aranjau pe mosulet. " Unde il lasam? " intreba Kennyoasa. " In fata biroului lui Dumbledore " zambi Ginny fericita de descoperirea sa. Luara o undita pe care o agatara de chiloti [ manjiti de asemenea cu ruj ] , ducandu'l pana in fata biroului directorului . Batura la usa si dup'aia se ascunsera intr'un tufis creeat de Maya [ " sunt sigura ca nu il va observa nimeni :-j " spusese ea ] . Dumbledore iesi dupa doar cateva minute , ochindu'l imediat pe Filch. Ii analiza urmele de bici de hahalina de pe spate si ofta." Iarasi ti se intampla asta, draga Filch? Incep sa cred ca frecventezi cu adevarat un bordel , dragul meu. " Se duse unde avea treaba si se intoarse dupa 2 minute , calcand peste ingrijitor , in timp ce isi zicea ingrijorat : " de ce am impresia ca am uitat ceva?:| " " Hai sa il ducem in biroul lui Snape , " propuse Kennya [ ooc : chiar daca e seful viperinilor ce conteaza? ]Celelalte incuviintara si il carara pana acolo. Ella , care statea de paza , le anunta ca Snape statea de vorba cu McGonagall pe undeva prin preajma. Maya , Kennya si Ginny , grabite , il lasara la intamplare pe biroul lui Snape . Ginny se lasa pe spate in birou si nu stiu cum reusi sa darame un sertar s'asa subred. " Ce naiba are aici? o_O " facu Maya , uitandu'se suspicios la chilotii de dama si cele 2 reviste Playboy din sertar. " Sa il lasam deschis " propuse Kennya , si , ranjind malefic , cele trei mujere iesira din birou si se ascunsera in alt tufis creat de Maya .
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Intalnire la miezul noptii | Bella Emily Rose | 36 | 8,003 |
23 Oct 2010, 12:27 Last Post: Raizen Isildur |
|

"
ce conteaza?