Lectia 9 - Lord Voldermort
|
20 Aug 2009, 10:13
|||
|
|||
Realiza ca fata il auzise doar asta si vruse sa o infurie macar asa poate ar fi devenit si fata cea noua ceva mai interesanta caci pana in momentul in care se infurie putin pe Roland nu avu nici o reactie si parea sa fie atenta numai la profesor. Era plictisitoare din aceasta cauza.
Isi concentra atentia doar pe mintea nou venitei si incepu cu calm sa-i vorbeasca. Tocmai pentru ca esti noua si nici nu te cunosc incerc sa vad ce fel de om esti, daca te superi usor daca te infurii repede....insa nu o lua ca pe ceva rau ca te-am numit tocilara era doar un experiment pentru a vedea cum reactionezi.....Ma enerveaza oameni care nu reactioneaza in nici un fel si mai ales cei care sunt mereu atenti la profesor, nu are sens sa fii atenta la o lectie care teoretic nu serveste acum la nimic......Voldemort poate fi distrus daca sufletul sau...ma rog ce a mai ramas din el....e sigilat intr-o sfera a infinitului..........mai mult decat atat e foarte simplu sa o faci trebuie sa iei doar o picatura din sangele sau si sa atingi sfera cu acea esenta a vietii lui. Il va captura instantaneu si sfera aceea va fi inchisa in inima celui care face "ritualul" mai exact in inima mea deoarece numai un demon poate atinge sferele infinitului. Ii elibera fetei gandurile si se sprijini de banca relaxat si adormi. Nu il va baga nimeni in seama sufletul sau era in afara corpului si plutea vizibil deasupra in pozitie turceasca. Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lecţia IV | Aubrey Anderson | 18 | 3,015 |
09 Jun 2012, 20:58 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia 8 - The Jinxs | Raizen Isildur | 2 | 1,483 |
20 Dec 2008, 20:03 Last Post: Raizen Isildur |
|
Lectia 7 - Practica | Raizen Isildur | 29 | 4,497 |