Just words...
|
12 Oct 2009, 22:01
|||
|
|||
Deci memoriile mele sunt foarte amestecate si am uitat sa povestec ziua in care l-am intalnit pe Cosmin.
*** 10 iunie 2002 Era o zi frumoasa de vara...eram in parc cu mama ca orice copil de 8 ani ..... ma dusese in parc sa ma joc....in timo ce ma dadeam un leagan am l-am vazut pe el pe Cosmin...ne-am imprietenit imediat. Si de atunci am fost nedespartiti pana....cand....el....a plecat. 25 ianuarie 2004 Eu si Cosmin eram in fata semineului facnd un puzzele si vorbind despre cum va fi prima zi pentru mine la Hogwarts el imi pvestea cum era pe acolo pentru ca era cu 2 ani mai mare ca mine.....el picase la Cercetasi si la aceeasi casa voiam si eu ...imi spusese despre doamna grasa din tablou ce cere parola pemntru a putea intra in camera de zii imi mai spusese ca Cerecetasii si Viperini se urau mereu da el nu stia motivul. Deabea asteptam sa ajung si eu la hpgwatrs sa vad cum e sa invat despre magie si sa invat cum sa ma duelez....eram asa de entuziasmata ca mai aveam un an si ajungeam la Hogwarts imncat am uitat complet de puzzle si am inceput sa il bombardez cu intrebari. ** ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,783 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,437 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |