Prietenie...
|
23 Oct 2009, 22:22
|||
|
|||
Bella se mai linisti putin. Dar tot nu putea sa screada ce ii scrisesera prietenii ei. ''Ca nu vor sa mai auda de ea..'' . Nu putea sa accepte asta..Era strans legata de prietenii ei..Pentru ea contau foarte mult, Cum puteau spune ca s-a schimbat? Asta o facea pe Bella sa se simta oarecum vinovata, dar de ce? Doar nu facuse nimic..nu le spusese nimic..Le trimisese scrisori mereu..Erau ca o a doua familie pentru ea...
''-Esti mai bine acum?'' o intreba Bellatrix. Bella isi scutura capul putin ca sa-si limpezeasca mintea. Bellatrix o scosese din gandurile ei si trebuia sa-si revina..Ce bine era daca nu ar fi simtit nimic..Nici suferinta, nici vinovatie.. ''-Da..sunt..mai bine..'' indruga fata zapacita. Bellatrix surase melancolic, iar Bella isi dadu seama ca o intelege..Era felul ei de a spune asta. Fata isi intoarse privirea catre cerrul senin..Stele straluceau atat de frumos..Era o noapte linistita, iar un banut de argint lucitor, -luna, lumina totul in jur. ''Hmm..grozav moment si-au mai ales si ei..'' zise Bella in gand. Si apoi, ce-i facuse sa spuna asta..cum adica ea se schimbase..in ce sens? Si..Capul Bellei mai avea putin si exploda de atata confuzie si atatea intrebari..Isi inchise ochii si rasufla pe gura..O lacrima i se prelinse pe obraz. Si parca traiectoria lacrimei pe obrazul ei, o ardea, deci era o lacrima de tristete..''-Ei chiar nu-si dau seama ca sufar..? Sunt si eu om, pana la urma..'' isi zise ea in gand. ''-Ce-ar fi sa mergem in dormitor acum..ai nevoie de somn Bells..'' zise Bellatrix. ''-Da..asa cred..'' Cand ajunsera in Camera de Zi, o vazura pe Hermione indreptandu-se spre gaura din tablou. ''-Unde ati fost? Am vazut ca nu erati in pat si mi-am facut griji..'' spuse aceasta. ''-Bella a avut ceva probleme..'' explica Bellatrix. ''-Ce s-a intamplat?'' intreba Hermy. Bella ii povesti totul, apoi le arata scrisoarea. Dupa ce mai vorbisera putin, mersera sa se culce, insa Bella adormi foarte greu..Si avu parte de un nou cosmar.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Prietenie... - by Bella Emily Rose - 23 Oct 2009, 21:59
Re: Prietenie... - by Isabella River - 23 Oct 2009, 22:22
Re: Prietenie... - by Rachel von Precieux - 23 Oct 2009, 22:46
|