Bella Emily Rose
|
02 Nov 2009, 14:53
|||
|
|||
Sambata,31 octombrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit destul de greu.Eram somnoroasa si abia ma puteam ridica din pat. Fiind week-end am decis sa imi petrec timpul alaturi de prieteni.Am vorbit cu Alina,o colega minunata care urma sa implineasca 14 ani in ziua urmatoare,si am decis sa iesim la o plimbare.Cum nu puteam merge doar noi am decis sa le chemam si pe Isabella Swan,pe sora acesteia,Luna si pe Elizabeth Jojo Swan. Elizabeth nu a putut veni,deoarece e foarte ocupata cu temele...dar in locul ei am invitat-o pe Alexandra,o prietena de a noastra. Am mers sa ne plimbam pe domeniu,apoi am decis sa mergem in Hogsmeade.Ajunse acolo am mers pe la toate magazinele cu dulciuri si ne-am cumparat fel si fel de lucruri...de la bomboane mentolate la acadele cu gust de zahar ars. Dintr-o data ni s-a facut frig si am decis sa mergem la "Trei maturi" sa bem o ciocolata calda.Alina a fost amabila si a facut cinste pentru ziua ei cu o pizza delicioasa.Dupa ce ne-am mai incalzit am plecat spre "Lorzii mierii" pentru a lua niste fursecuri pentru drum.Cand ne-am intors la Hogwarts eram extenuate...de abia asteptam sa ajunge in camera de zi. Isabella,Luna si eu ne-am intins in pat si ne-am gandit la acea zi minunata care tocmai luase sfarsit.Ne-am distrat copios si speram sa mai putem iesi si in alta zi... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,478 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |