Bella Emily Rose
|
15 Nov 2009, 22:16
|||
|
|||
Duminica,15 noiembrie
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p30-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p30-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit putin ametita..era din cauza oboselii si a stresului acumulate timp de doua saptamani...M-am ridicat din pat...abia ma puteam tine pe picioare..dar trebuia sa merg sa imi fac ziua impreuna cu prietenele mele... Mie mi-a placut...adica ne-am distrat cat de cat,iar cadourile lor mi-au placut la nebunie,desi nu trebuiau sa imi cumpere nimic...era de ajuns prezenta lor... Cand am ajuns acasa abia daca am reusit sa schimb doua vorbe cu Edward si Alice...apoi am plecat in casa...nu ma simteam deloc bine...Am iesi la fereastra sa iau o gura de aer si am vazut cum Kate incerca sa il imbratiseze pe B.C...nu imi venea sa cred...era imposibil...fata aia nu avea limite?... Eram nervoasa..simteam cum inima imi bate din ce in ce mai tare...simteam cu sangele se misca prin vene cu rapiditate....apoi nu am mai simtit nimic...totul era in ceata cand m-am ridicat de pe jos...lesinasem...nu ma simteam deloc in largul meu asa ca m-am intins in pat..si m-am apucat sa citesc.... Nu o sa uit ziua asta niciodata..chiar m-am distrat cu prietenele mele...desi dupa...nu m-am simtit prea bine.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,395 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |