Bella Emily Rose
|
16 Nov 2009, 00:33
|||
|
|||
Special
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p30-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p30-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu stiam ce sa fac...ma simteam atat de rau...simteam cu pielea mea tremura...o secunda era fierbinte,iar in clipa urmatoare era rece ca gheata...Nu stiam ce se intampla cu mine...vedeam toate lucrurile in ceata..abia ma puteam misca...dar oare de ce..?..nu intelegeam... Ma gandeam dintr-o data la el...si am atipit...visam...dupa doua saptamani de cosmar reuseam sa adorm in sfarsit si sa il visez... Era alaturi de mine...ma strangea in bratele lui...imi era atat de bine...nu mai simteam durere....nu mai simteam nimic in afara de placere...isi puse mana peste a mea,impreunandu-ne degetele...stateam intinsi pe o campie...totul parea sa fie atat de bine...Nu stiam de ce...dar totul parea atat de real...nu vroiam sa ma mai trezesc...sa ma intorc la viata reala...vroiam sa raman acolo...prinsa intre spatiu si timp...vroiam sa fiu prizoniera lui.... Dintr-o data scoase din buzunar o cutiuta neagra cu o suprafata neteda...apoi imi lua mana stanga si ma puse sa deschid cutiuta...inauntrul ei era un inel de o frumusete rara...parea atat de stralucitor.... Se apropie de mine si imi spuse.. "-Bellatrix..ai vrea sa te casatoresti cu mine?...Sa fim impreuna mereu,pentru tot restul vietii noastre...." Nu stiam ce sa spun...eram cuprinsa de un sentiment atat de puternic...simteam cum inima imi batea neregulat...si el simtea bataia inimii mele...vroiam sa ii spun ca da....ca nimic nu m-ar face mai fericita...dar dintr-o data totul s-a intunecat..lumea mea de vis s-a spulberat...m-am trezit... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,410 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |