Bella Emily Rose
|
27 Nov 2009, 00:47
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M-am trezit cu chef de viata....Eram pregatita de o noua zi...M-am privit in oglinda si mi-am pieptanat parul castaniu,putin ondulat,lasandu-mi buclele pe spate... Am iesit in graba din camera si am mers in Marea Sala.. Acolo Isabella si Luna ma asteptau...Vorbeau cu noul baiat de la astropufi...un baiat care era auror la 16 ani...Mi se parea destul de amabil..Am luat micul dejun..apoi am mers la ore...A fost o zi destul de solicitanta... Am ajuns in camera mea la ora 21:00...Nu imi venea sa cred cat de repede trecuse timpul...Mi-am luat o foaie si am scrijelit cateva cuvinte,apoi am alergat spre hambarul bufnitelor,trimitand scrisoarea....Era pentru Edward..nu puteam rezista fara sa nu aflu ce s-a mai intamplat...si ce mai face B.C.... M-am intors in camera si m-am intins in pat..Eram prea obosita ca sa imi fac temele...Asa ca am incercat sa adorm.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,479 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |