Bella Emily Rose
|
17 Dec 2009, 23:57
|||
|
|||
Joi,17 Decembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p60-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p60-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> De dimineata m-am pregatit pentru ce avea sa se intample... Aveam de gand sa merg pe derdelus...Aveam o sanie veche..dar nu o puteam lua,asa ca m-am bazat pe gemene ca o sa aduca ele sania lor...Angela era si ea entuziasmata si astepta sa mergem...Edward si B.C. intarziau..Am plecat inainte....Cand am ajuns B.C. era deja acolo,dar Edward nu..Unde putea fii?... Dintr-o data aud strigand din departare : " Bellaaa...Asteapta....!!!"...Era el...avea niste pantofi care alunecau foarte tare pe gheata...cu fiecare pas era mai aproape de mine si de o tranta.. B.C. m-a rugat sa ma dau cu el si cu Angela...si nu am vrut...(vroiam doar noi doi)..asa ca am preferat sa ma dau cu Edward...si cu ocazia asta am obtinut ce mi-am dorit..l-am facut gelos.... Nu stiu ce se intampla in ultimul timp cu fratele meu..E mult prea...afectos...prea grijuliu...Nu il inteleg.... Try to remember a day of December.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,410 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |