Prima lectie- Baghetele
|
18 Jan 2010, 23:35
|||
|
|||
[strike]Ginny tocmai punea o bomba atomica sub cated
" UITEEEE OBAMA " spuse Ginny o diversiune in timp ce punea o bomba atom In clasa se afla din intamplare o bomba atomica, ce NU avea legatura cu Ginn[/strike] Ginny ridica mana [strike]in timp ce punea o bomba atomica in dula[/strike]. "Un alt om important, a carei bagheta este marca Albus Alsbestru, este si Ioana d'Arc - eroina Incuiatilor Francezi. Mult timp s'a crezut ca era o Non - considerata mult prea importanta pentru o simpla Incuiata - dar in jurul anului 1800 d.Hr, cercetatorul german Geroyeeodlookikaple Dopeelpukleiool descopera anumite urme care aproba afirmatia: Ioana d'Arc era vrajitoare. Se crede ca acele dovezi s'au pierdut si NASA inca le cauta cu sfintenie. Cum a ajuns o astfel de bagheta in mainile Ioanei d'Arc, dat fiind faptul ca provenea dintr'o familie relativ saraca? Se stie ca, pe vremea ei, multe scoli de magie isi sponsorizau elevii, dar Ioana nu este trecuta in nici'un registru din lume - asadar, este corect sa banuim ca nu avea studii speciale in domeniul magiei. Dar avea o bagheta, si era vrajitoare, lucru uimitor - si Ministerului Magiei de pe atunci i'a scapat acest lucru (din aceste motive s'a si pus mult timp la indoiala magia pe care o poseda eroina Incuiatilor). In fine, acest subiect este inca invaluit de mister. [strike]Apropo, doamna profesoara, pot pune o bomba atomica in spatele table[/strike]" Edit by June : Ginny ce ti-am zis eu pe mess cu bombele atomice, ha? Doar in dulapul varului meu =))) nu asa am zis? =))) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 18 Jan 2010, 22:56
Re: Prima lectie- Baghetele - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2010, 23:35
Re: Prima lectie- Baghetele - by Kasumi Mikoto - 19 Jan 2010, 17:43
Re: Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 19 Jan 2010, 21:55
Re: Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 20 Jan 2010, 22:14
Re: Prima lectie- Baghetele - by Kasumi Mikoto - 21 Jan 2010, 22:25
Re: Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 22 Jan 2010, 08:47
Re: Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 31 Jan 2010, 11:47