Wake me up before I die
|
28 Jan 2010, 23:31
|||
|
|||
Wake me up before I die
![]() “Take a breath,take it deep Calm yourself,he says to me If you play,you play for keeps Take a gun and count to three I’m sweating now,moving slow, No time to think: My turn to go. As my life flashes before my eyes I’m wondering,will I ever see another sunrise? So many won’t get the chance to say “Goodbye” But it’s too late to pick up the value of my life.” ~Intro~ M-am oprit la baza scarilor,cu respiratia taiata.Deci asta era piesa care lipsea,care ma enerva de atata vreme si ar fi fost atat de simpla de gasit,daca m-as fi uitat mai atent. Eu eram ultima victima.Oamenii pe care ii cunosteam,prietenii mei cei mai apropiati,mureau pe rand.Din cauza mea. Isadora….Andrew….mama,toti ceilalti,trebuia sa-mi dau seama de chestia asta.Criminalul era cu ochii pe mine,dorind mai intai sa le faca rau lor. Tot ce doream era ca macar tata sa supravietuiasca.Daca m-as preda,ar fi fost mai usor…nimeni nu ar mai muri.Dar oare Dylan si Melody ar fi fost de acord sa ma lase sa plec?Nu ii puteam ucide si pe ei,ultimii mei prieteni ramasi. “-Dylan?”l-am intrebat eu. “-Da,Lia?Vrei sa ma intrebi ceva?” Era destul de greu sa ma uit in ochii celui pe care il iubeam,stiind ca voi muri in curand.Sau poate ca el va muri primul… Am inghitit in sec si i-am raspuns: “-Ma duc dupa Melody.Nu stiu de ce sta atat de mult sus.” El m-a sarutat tandru,de parca dorea sa nu-mi mai dea drumul niciodata. “-Hai.Poate s-a blocat din greseala in baie.” Am urcat incet,intentionat,scarile din stejar.Un fior rece imi invaluia tot corpul si nici nu mai vroiam sa pasesc pe podeaua primului etaj.Era ceva ciudat…mai simtisem asta o data…vineri,13 mai,ziua mortii Isadorei… Mi-am inclestat mana pe clanta usii de la baie,dar parca inghetase acolo.Inima mea bubuia atat de tare,incat credeam ca avea sa-mi iasa din piept. “-Melly?”am intrebat eu nesigura. Nici un raspuns.Am deschis cu mainile tremurande usa si am scos un tipat. Melody zacea acolo,intr-o balta de sange,iar ochii reci si goi se uitau inspre tavan…dar nu vedeau nimic…. Nu…asta nu putea fi adevarat…nu putea ca ea sa fie moarta…si totusi,mirosul sangelui plutea in aer,proaspat…caci victima nu fusese omorata de mult timp… Criminalul era inca in casa…Dylan era in casa… “-Dylan!Dylan!”am tipat eu disperata,alergand inapoi la parter. “-Ce e,Aileen?”intreba el speriat.”Unde e Melody?” “-Mel e moarta,la etaj,in baie!”am strigat eu.”Criminalul e in casa!Trebuie sa iesim de aici…” Insa sunetul unor pasi la etaj mi-au oprit strigatele disperate… ~~~~~~~~~~~~~~~ Daca va place,lasati un comment mai jos.Stiu ca pentru unii inceputul arata naspa,mai ales ca mai sus am pus o parte din melodia Rihannei,"Russian Roulette".Se potriveste destul de bine,totusi.... Dedicatie pentru Isabella:Bineinteles ca o sa te sperii Ficul asta o sa fie un macel,cap-coada P.S.-fani-cat-de-cat-Equinox:Nu va faceti griji,nu o sa las celalalt fic balta-e prea pretios P.S2:Ficul are 0 vampiri.Nici nu e SF P.S3:Aveti voie sa scrieti romane intregi cu greselile mele,sau cu chestiile care nu v-au placut
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|