-- Camellot --
|
07 Mar 2010, 00:25
|||
|
|||
Nu trecura nici cinci minute ca bruneta se vedea cautand negreasa cu carucior.
"Unde arde? O.O "Intreba aceasta incercand sa ia un cips in mana ca sa se apere cu el.O,da...stia kung fu "Am nevoie de leocoplast!MUUUUUUULT!!Sau un plasture normal!" tipa Oana crezand ca femeia e surda "Te-ai lovit? :-s " "Da...foaaaarte rau!Am nevoie,acum!" spuse fata silabisit "Mi-e teama ca nu am!" "Banda adeziva ai?" "Mda...dar nu cred ca e indicata pentru rani!" "Fi sigura ca e Mi-a recomandat-o doctorul in caz de urgenta.Stii...psihologul tipului cu burta mare " Claparita lua banda si fugii inapoi spre colegii de formatie. Se intoarse spre Marcus care puse mana pe orga ei si incerca sa invete...cica.Defapt invata sa scream-uiasca,dar si sa dea cu pumnii in Yamaha Oanei. "Calmati-va!Salvez eu situatia!"Tipa aceasta incercand sa fie auzita de catre ceilalti care isi infipsera urechile in degete,pardon...invers. Fata se apropie de Marus,il lua de maini si incepu sa ii lipeasca toate degetele cu banda.Dupa ce faurise si acesc lucru,fata se ridica fericita si isi lua orga inapoi in timp ce Ingrid isi scotea incet urechia din deget.Si-o zgariase cu unghia cea luuunga "Si eraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!Uuuuuun pribeeeeeeeeeeeeeeag"Inceput baiatul din nou se miorlaie "Frateee!Nu mai am banda si pentru guraaaaa!"Tipa Oana cazand in genunchi in fata colegului si torturatorului din formatie. "Saruta-l si scapi de el!"Tipa Ella razand. Bruneta scoase vreo doua,trei,patru,cinci injuraturi,dar baiatul nu o auzise din cauza degetelor. "Ai spus ceva?"Intreba Alex zambind. "Nimic!Il laudam pe Ella"raspunse inculpata "O,da!Mie mi s-a parut ca ai inceput sa il bagi in origini!"Rase roscata Orgista isi ntoarse ochii peste cap si suspina extenata. "Marcussss...vinnn!Sper ca te-ai spalat pe dinti!" Declara aceasta incercand sa se aproprie de Marcus ca sa ii inchida gura in stilul lui Ella. Baiatul isi dadu rapid o parte din banda pe de degete si si-o lipise singur pe gura.Reamintesc...era gay!Daca il saruta vreo fata isi pierdea toata reputatia.Daca avea asa ceva. "O,da Ella!Daca un varcolac ti-ar tipa in cap...cum i-ai inchide gura?"Intreba bruneta si se puse din nou pe scaun.De data asta cu orga in brate ca nu cumva sa i-o fure cineva. Nu statu nici doua secunde tacuta ca isi si intreba best cantareata: "Auzi...Daca ma pun langa Ella...si ii turuuuui de ii turui,oare imi inchide gura in stilul lui? ; ![]() "Fufa!Termini?Sau sunt eu obligata sa o fac!" se enerva Ingrid incercand sa mestece guma pe ritmuri Amorphis. "Ok...tac...tac...tac..tac...tac...tac..."incepu Oana "Da' taci naibii!"Tipa Alex enervat...si el. PS ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|