-- Camellot --
|
07 Mar 2010, 13:43
|||
|
|||
Tnx for comm-uri, girls!>
![]() ![]() ![]() Yeah, ma frend, iu postid... ![]() ![]() Capitolul 2
Zzzzzzzz... "Fata, trezeste-te!!" Zzzzz... "Te trag de par!:-w Jur!" "Nu, mami, nu eu...pisica a ros cablurile... Aouch!.. " Un smoc de par se afla intre degetul mare si aratator. Sau aratator si inelar. Nu putea distinge foarte clar ce se intampla. Oricum, durerea din crestet o avertiza de faptul ca firele acelea puteau fi ale ei. "Pentru ce a fost asta?"murmura Ingrid, oprind un cascat sa iasa la suprafata. "Nu e vina mea..?...Tu erai aceea care nu se mai trezea." Hm...dar oare cat dormise? ..Dupa intunericul de afara, probabil vreo 3-4 ore. "Sigur stewardeza aceea mi-a pus ceva in ceai..Acum inteleg de ce avea un gust atat de acru.."spuse, ingustandu-si ochii in acelasi timp. "De fapt, cred ca e vina mea...>.< Am stranutat, stii, si a cazut.." O.O Ok...Lasam sa continue discutia. "In fine. Au spus ca o sa ajungem la aeroportul din Helsinki curand." "Care ii e numele?"intreba Ella, aparand de nicaieri cu o valiza in mana stanga. "Relfish..Relfishpi..."incerca Oana. "Nu! Gresesti. [-x E 'Velfishpizaronl'."o corecta roscata, uitandu-se in stanga si in dreapta. "Aloo!! Verzele de bruxelless!! Aici Terra!!"tipa Alex, din capatul celalalt al avionului. "Haideti odata!" Asaa...Comm, plz..; ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|