Dimineata "Perfecta"
|
18 Mar 2010, 11:48
|||
|
|||
Rose citea linistita in fotoliul ei moale din camera de zi a Cercetasilor. In jururl ei era liniste, toti mergand deja la culcare. Era ora 24:00 noaptea, iar pleoapele fetei deveneau din ce in ce mai grele, pana cand devenisera asa de grele de parca ar fi fost din plumb. Dupa nici un minut, acestea cedara, iar fata cazu intr-un somn adanc. Dar somnul nu dura nici macar 10 minute deoarece Rose se trezi speriata, tremurand - avusese un cosmar. Si inca ce cosmar!! Se facea ca Alexander era singur in Padurea Interzisa, cand deodata il inconjurara niste creaturi fioroase. Dar nu putea fi adevarat!!! Adica, Alexander sigur e in patul calduros din dormitorul baietilor. Dar trebuia sa se asigure. Urca in graba scarile spre turnul baietilor si batu la usa. Cineva ii deschise, dar acesta nici nu apuca sa intrebe cine era, ca Rose izbucni.
" - Alexander e aici?? Spuneti-mi ca doarme!!" " - De fapt nu e aici" raspunse calm baiatul" seara obisnuieste sa se plimbe pe domeniul castelului, insa nu s-a mai intors." " - Si nu ati plecat sa-l CAUTATI??!! "striga Rose la ei..."Nu conteaza.Pa!" Fugi cat o tineau picioarele spre dormitorul fetelo si o trezi pe Bell. " - Ce naiba e cu tine?? Si de ce esti asa alba la fata? Ce s-a intamplat?? Raspunde-mi Rose!!" " - Am avut un fel de...viziune, dar pot sa jur ca e adevarat. Alexander este in Padurea Interzisa inconjurat de bestii salbatice. Trebuie sa-l ajutam." " - Ok...Dar calmeaza-te un pic. Gasim noi o cale. Hai sa mergem la McGonagall." " - Nu putem!! Asa o sa se afle ca Alexander a fost in Padurea Interzisa si ar putea fi exmatriculat..." " - Da, ai dreptate.Atunci hai sa mai trezim cativa elevi si sa mergem sa-l ajutam. " sugera Bellyshor " - Buna idee. Si in drum spre padure putem trece si pe la Hagrid. Ne-ar putea ajuta si el un pic... Ma dus sa le trezesc pe fetele din camera. Tu du-te la Stefan. Ne vedem aici in cinci minute." OOC : Bellyshor, continua tu plz acum... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|