-- Camellot --
|
18 Mar 2010, 11:57
|||
|
|||
Ms pentru comm, Bella.>
![]() ![]() Si Shery:-w, nu ma supara!:-w Scrii intotdeauna super! ![]() Continuare Capitol 3
Noaptea. La fel de calma si de linistitoare ca intotdeauna... "Snor...snor...snooor...snoooorrr..." Sau poate nu. ![]() "Frate.."mormai Ingrid, punandu-si perna pe fata. "Grrum, grum, gruuuumm..." Vocea groasa a tobosarului se auzea foarte clar, din camera de vis-a-vis, iar Oana se mentinea in vocea de mezzo-soprana. Roscata se scula, invinsa. "Snor, grrum, snor, gruum,....ce mai...o adevarata simfonie a lui Beethoveen..:-w." Se gandi sa misune pe coridoare. Curiozitatea o impingea sa faca asta. Sa observe cati vecini sunt in aceasi situatie ca dansa. In drum spre usa, solista incepu sa fredoneze un cantec realizat pe moment. "Slava tie...snor snor snor...Voie buna pe...grum grum grum....Astazi te simtim ...snor snor snor, Sol din rai de snor grum sfant. Hei, a inceput chiar sa-mi placa.^^" ...A doua zi.... "Fufa, fufaaa.... Unde esti, fufa:-s?"tipa Oana, sarind de pe saltea ca arsa. "Aici sunt, Julieto!" Ca sa o dumireasca in totalitate, roscata arunca cu prajitorul de paine, dintr-o camera foarte slab luminata. Dupa ce auzi un trosc! se hotara sa scoata capul sa vada daca si-a atins tinta. "Shit!!...Am ratat!"rase ea, in timp ce cartita ii arunca o privire aspra si indurerata. "Ce cauti la baie cu prajitorul de paine? O.O" "Pai mi-era foame. Dar trebuia sa merg si la toaleta. M-am gandit sa imi fac un sandwish, in timp ce stau pe tronul de wc." Apoi ii arata cateva felii de salam atarnate in locul prosoapelor. "Grozav!"exclama Oana. "Stai ca vin si eu:->." Dupa aproximativ o jumatate de ora, gasca se reuni pe terasa, pentru a discuta...ei, bine....a discuta. "Vai....ce fierbinte a fost noaptea trecuta ![]() Ingrid se intoarse, nedumerita, la Marcus. "La meteo spuneau de valori negative..." "Eee, ce stii tu..:-j..."i-o taie el. "Sigur ai citit pe invers." Plzz comm.> ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|