O vizita la gilderoy lockhart
|
18 Mar 2010, 23:57
|||
|
|||
OOC: Sorry ca am ajuns asa tarziu, Bell.. Si te rog, spune-mi Isa, sau Isabella.. M-am cam dezobisnuit de ''Luminita..
Isabella si Bell izbucnira in urale si rasete, iar cei doi se speriara si sarira automat din pat. ''- Ce naiba?!'' intreba Rose. Fetele intrara incet in camera stanjenite dar cu zambetul pe buze. ''- Oops..'' spuse Bell. Rose isi dadu ochii peste cap si incepu si ea sa rada. ''- Vad ca iti place sa ma spionezi, Bell..'' ''- Nu intentionam asta.. te cautam doar..'' raspunse Bell. ''- Scuze daca.. aa.. v-am deranjat..'' spuse Isabella. ''- Nu-i nimic.. Aa... oricum.. de ce ma cautati?'' intreba Rose ridicandu-si sprancenele. ''- Pai voiam sa mergem pana la Gilderoy Lockhart..'' zise Bell incrucisandu-si mainile la piept. ''- Vrei sa vii? Adica.. vreti sa veniti?'' intreba Isabella uitandu-se la cei doi. ''- Pai.. sigur..'' zise Alexander. ''- Ne vedem pe coridor in cateva minute..'' spuse si Rose. Isabella si Bell iesira din camera, apoi incepura sa discute. ''- Wow..'' exclama Bell. ''- Le sta bine impreuna..'' intari Isabella exclamatia. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O vizita la gilderoy lockhart - by Bell Evans - 18 Mar 2010, 16:43
Re: O vizita la gilderoy lockhart - by Guest - 18 Mar 2010, 23:48
Re: O vizita la gilderoy lockhart - by Isabella River - 18 Mar 2010, 23:57
Re: O vizita la gilderoy lockhart - by Bell Evans - 19 Mar 2010, 16:04
Re: O vizita la gilderoy lockhart - by Rose Evans - 09 Apr 2010, 12:08
Re: O vizita la gilderoy lockhart - by Bell Evans - 09 Apr 2010, 15:06
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Accidentul lui Gilderoy | Nicolas Malfoy | 3 | 1,313 |
04 May 2011, 13:55 Last Post: Ramona Neardow |
|
O vizita dureroasa | Hermione McGonagall | 2 | 1,358 |
14 May 2010, 22:07 Last Post: Helena Daphne Rose |
|
Recrutare pentru o vizita la Sf Mungo de Halloween | Within Temptation | 3 | 1,260 |
10 Nov 2008, 20:41 Last Post: Charlotte Ambrosine |
|
In vizita la Gilderoy Lockhart | Ada McNair | 4 | 1,266 |
24 Sep 2008, 20:46 Last Post: Ginny Malfoy |