Dimineata "Perfecta"
|
28 Mar 2010, 21:10
|||
|
|||
"Ahaaa! De data asta nu mai scapati! Directorul va vedea ca am avut dreptate data trecuta!" striga Peeves.
Stefan ridica bagheta si spuse plictisit: "Bombarda " Peeves fu aruncat din nou in lacul de pe domeniul scolii. Cei 4 pufnira in ras. Dupa ce se linisira, Stefan scoase din buzunar un ceas vechi si spuse: "Este ora 3 dimineata, iar maine... de fapt azi e Duminica. Nu cred ca mai are vreun rost sa ne mai intoarcem la culcare. De fapt, as prefera sa exploram Hogwarts-ul. De unde ar trebui sa incepem? Oare mai este vreun loc in care sa nu fi fost?" Bell spuse: "Pai, cred ca am putea incepe de la Observatorul Astronomic. Alexander stie o cale secreta." "Ceee?!" "Ooops... cred ca trebuia sa tin secret " spuse Bell. Atat Stefan cat si Rose si Alexander se uitau la ea . Stefan spuse: "Deci stiati o intrare secreta intr-un anumit loc si nu mi-ati spus si mie?! Va arat eu voua!! " Apoi Stefan rosti in succesiune rapida "Expecto Patronum" si "Oppugno", iar patronusul leu incepu sa ii alerge pe Rose, Bell si Alexander. "Bell, cand terminam cu asta o sa te alerg si eu cu patronusul!" Brusc, alergatul inceta iar patronusul disparu. De dupa un colt se ivi o umbra. Cei 4 abia avura timp sa se ascunda sub pelerina. De dupa colt isi facura aparitia Tom, motanul lui Stefan, impreuna cu D-na Norris. Dupa ce pisicile amoreze se indepartara, grupul izbucni din nou in ras . "Bineee... acum fiti amabili si aratati-mi si mie intrarea aia, sau va alerg din nou." OOC: de ce nu m-ati anuntat mai din timp ca ma luati si pe mine in aventura? Apropo... URAAA! in sfarsit s-a deschis din nou forumul! Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|