Desfatari aurii
|
29 Mar 2010, 15:16
|||
|
|||
"-Pai, Rose e o maaaare fana Michael Jackson, cam obsedata as putea spune" raspunse Bell, dar Rose sari pe ia, si incepu sa o gadile. "Gata gata!!! Sunt cuminte!!!" tipa Bell, in timp ce incerca sa scape de sora sa.
"-Doamne, bine ca nu am surori!!!" "-Deci, sa continuam" spuse Neo. "Rose, tu urmezi, Adevar sau Provocare?" intreba ea. "-Hmm, provocare!" raspunse Rose mandra. "-Te implooor, lasa'ma pe mine!!" zise Bell, razand. "-Ok, tu esti sora ei, tu sti mai bine" spuse si Anna. "-Nuuu!!!" urla Rose cand vazu ca cea care ii va da provocarea este insasi scumpa sa surioara. "-Pai, sa vedem..O sa iti schimbi culoarea parului in roz, si tricoul il rezolv eu imediat. Dupa asta, te duci la prima persoana care iti iese in cale, ii spui ca esti fanul ei/lui si o imbratisezi, dar pe la spate rostesti Rictusempra" zise Bell, dintr'o suflare, razand in continuu. "-Deci NU! Eu nu ma imbrac in roz si nu imi schimb culoarea parului in ROZ!!!!" urla Rose, ingrozita. "-Ba da" adaugara Neo si Anna in cor. "E provocare!" Rose se ridica, si intr'o clipita parul ei scurt si drept se colora in roz. Tricoul la fel, iar fatza isi schimba culoarea de la visiniu la nuante verzui. "-Surioara, dar ce bine arati!!!" "-Am sa ma ocup eu si de tine dupa asta!" mormai Rose enervata. Astepta cateva minute, pana cand o vazu pe..... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|