Wake me up before I die
|
31 Mar 2010, 21:23
|||
|
|||
Capitolul 14-Five
“-Imi pare rau,sincer!”am spus eu intepata. Deci dupa vreo cinci certuri de genul acesta cu tata,el nu ma lasa inca in pace. “-Asta nu scuza ce ai facut!Criminalul ar fi putut sa te omoare!”tipa el si mai tare. “-Scuz…”am incercat eu sa spun,dar o voca inalta si aspra mi-a intrerupt propozitia inutila.Se parea ca si Alicia Steel avea niste probleme,judecand discutia aprinsa din camera de alaturi. “-Cum adica….trebuie sa-ti pasez tie cazul??”intreba detectiva cu o nota de ingamfare si furie in voce. Persoana care vorbi acum avea inflexiunile glasului mai joase;mi-am dat seama ca nu-I recunosteam vocea.Insa,era clar ca vorbea o femeie. “-Asa cum ai auzit.Investigatia ta nu a condus la nimic.Ati avut ca suspecti un adolescent de 16 ani si un retardat mintal.Ati gresit.Nu sunteti nici macar aproape de rezolvarea cazului.S-au comis numai 5 crime in seara aceasta.” “-Poftim?”intreba Alicia nedumerita si enervata in acelasi timp.”Erau doar 4.” Femeia necunoscuta facu o mica pauza batjocoritoare inainte de a vorbi din nou: “-Pai….avand in vedere ca nu va pasa de acest caz…nu aveati cum sa stiti aceasta nou informatie.” “-Cine…?” “-Domnul Hape.” Am simtit un gol imens in stomac.Sally si cu tatal ei au murit in aceeasi seara.Poate chiar in acelasi minut. Chiar atunci se izbi usa de perete,permitandu-I unei femei inalte,cu pielea inchisa la culoare,sa paseasca elegant pe langa mine.Alicia Steel iesi si ea,trantind usa in urma ei.Parea sa fiarba de furie,cel putin pana mi-a intalnit privirea nedumerita. “-Oh…Aileen.Chiar vroiam sa vorbesc cu tine”,ofta ea.”Intre 4 ochi.” Tata mi-a aruncat o privire de genul “Fii cuminte,te rog sa stai acolo” si spuse: “-Oh..da.Ma duc sa vad ce e cu noua crima.” “-De fapt”,zise Alicia Steel”,sunteti chemat din nou la un interogatoriu.De catre….femeia care a preluat cazul.” “-Sper sa gaseasca macar ea ceva nou pe aici”,zise tata aspru,inainte sa se duca afara. Fata detectivei era acum mov de furie.Nu doream sa o supar,asa ca am spus politicoasa: “-Ce doriti de la mine?” Alicia se apropie de fata mea si imi sopti: “-Ia asta.” Mi-a intins mana si am observat ceva care semana ca un butonas micut,negru. “-Ce-I asta?” “-Este un fel de GPS….ei,aproape”,imi explica ea.”Este ceva foarte mic si usor care san e permita sa observam unde esti,indiferent de ora.Pentru siguranta ta.” “-De ce…de ce eu?”am intrebat balbaindu-ma.”De ce nu tata….sau Dylan…sau Melody?” Mi se parea ciudat.Melody aproape fusese atacata,iar eu primeam sistemul asta de urmarire.Insa detectiva nu prea dorea sa-mi raspunda la intrebare. “-Te rog…doar sa-l porti.Fara intrebari,te rog.” Femeia trecu pe langa mine in fuga,probabil ca sa vorbeasca din nou cu echipa care a preluat cazul. “-Oh…si…Aileen?” M-am uitat surprinsa la ea,asteptandu-ma sa-mi zica ceva important. “-Da?” “-Ai grija.Trebuie sa vina un ofiter aici sa pazeasca pe cei ramasi.Mai exact pe tine,Dylan si Melody.Restul ne duceam la casa domnului Hape.” Alicia imi mai arunca o privire nelinistita si se risipi in intunericul de dupa usa. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Iarasi un capitol scurt....facut pentru fericirea lui Bellatrix
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|