Greseli
|
02 Apr 2010, 10:23
|||
|
|||
Quote:Si in cartea a 6a, cand Ron si Harry se chinuiau sa curete cartofi, puteau sa faca o vraja pt ca erau multi vrajitori majori in casa care ar fi putut sa faca vraja. n'are treaba.si eu m'am intrebat acelasi lucru. prima oara credeam ca nu vor sa fie prinsi de molly pur si simplu. parca identificatorul era unul pt fiecare vrajitor:| tonks poate face vraji in hp5 pt ca nu are identificator. si, totusi, faza asta nu se leaga cu episodul cu dobby din volumul al doilea. i mean, sa zicem ca ministerul are o chestie care inregistreaza folosirea magiei, ca altfel nu si'au fi dat seama de ceea ce s'a intamplat in casa dursley (in hp3, cand harry si'a umflat matusa, mi se pare normal ca au aflat.. adica e ceva mai grav decat o placinta aruncata in nu stiu ce musafiri - si, in plus, harry chiar fusese cel care folosise vraja). identificatorul lui harry nu indica nimic de genul, si totusi a fost acuzat de incalcarea regulamentului. acelasi lucru ar fi trebuit sa se intample si in vol5/vol7/vol4/vol6 (daca ma gandesc mai bine. la inceputul tuturor harry a avut unul sau mai multi oaspeti vrajitori in casa sa) , adica sa se remarce folosirea vrajilor, dar identificatorul sa ramana intact, chestie care a fost urmata de o atentionare pt harry. mentalitatea lor a mai evoluat cu timpul si au decis sa nu mai pedeapseasca minorii care nu folosesc vraji desi s'a inregistrat prezenta magiei in casa lor sau ce:| poate fi si vorba de faptul ca tonks/dumbledore/whatever sunt inregistrati, pe cand dobby nu, ceea ce i'a dat peste cap pe cei de la minister. who knows. ooc: doamne ce ma enerveaza ca s'au redeschis jocurile. vad tot mai multi membrii cu un numar nedefinit de mesaje acolo. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Greseli - by Alice Morris - 31 Mar 2010, 23:31
Re: Greseli - by Skynet Barklord - 01 Apr 2010, 00:02
Re: Greseli - by Bell Evans - 01 Apr 2010, 14:44
Re: Greseli - by Alice Morris - 01 Apr 2010, 16:06
Re: Greseli - by Skynet Barklord - 01 Apr 2010, 22:28
Re: Greseli - by Alice Morris - 01 Apr 2010, 22:49
Re: Greseli - by Bella Emily Rose - 02 Apr 2010, 09:02
Re: Greseli - by Ginny Malfoy - 02 Apr 2010, 10:23