Rãtãcind la miezul noptii
|
02 Apr 2010, 12:13
|||
|
|||
"-Apropo, eu sunt Bell Evans de la Cercetasi" se prezenta fata.
"-Incantata, eu sunt Sydney Akira, de la Astropufi" raspunse Sydney. Fetele se uitara de'a lungul coridorului, dar acesta parea incremenit. O liniste mormantala era raspandita in aer, singurele miscari fiind cele ale umbrelor fantomatice de pe peretii cenusii. "-Dupa mine, cred ca suntem la etajul VI" spuse Bell, cu o nota de perspicacitate in glas. "-Hmm, eu nu am mai fost pe aici, dar tu de unde sti??" intreba Astropufa, brusc interesata. "-Pai, obisnuiesc sa cutreier castelul noaptea cu sora mea, Rose" raspunse Bell zambind. "Dar in seara asta dormea prea adanc, asa ca nu am mai trezit'o" mai adauga ea. "-Si tu de ce te'ai trezit??" intreba Sydney. "-Am avut un cosmar.." raspunse fata, si ochii i se impaienjenira de lacrimi. Dar nu le elibera, ci ramase acolo, privind pe fereastra prafuita domeniul Hogwarts'ului, adormit. "-Imi pare rau.." spuse Sydney, apropiindu'se incet de ea. "Ce ar fi sa ne mai plimbam pe aici, poate asa iti alungi cosmarul din minte" propuse ea, vesela. "-Haide" zise si Bell, stergand singura lacrima care cazuse. Cele doua incepura sa se plimbe pe holul intunecat, cand Bell sopti Lumos si calca pe ceva moale. "-Nu'mi spune ca e matza aia afurisita a lui Filch!!" striga ea, infricosata. "-Doamna Noris!!!!!!!" urla Sydney. Era ultima fiinta pe care vroiau fetele sa o vada. "-Dar nu ai sa te duci la Filch sa'l anunti. Asta daca nu vrei sa ramai decat cu jumatate din coada" o ameninta Sydney, cand pisica scoase un miorlait suparat. "-Petrificus Totalus!" rosti Bell hotarata, iar matza incremeni pe loc. "-Buna treaba" o felicita Astropufa."Dar cum o sa o faca Filch sa isi revina. E un NON" mai spuse fata, incepand sa rada. "-Asta e problema lui si a scumpei sale pisici, nu'i asa?" raspunse zambind Bell, dupa care mangaie incet pisica impietrita dupa urechile moi... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 02 Apr 2010, 01:22
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 02 Apr 2010, 12:13
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 02 Apr 2010, 14:19
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 02 Apr 2010, 21:36
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 03 Apr 2010, 02:18
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 03 Apr 2010, 12:38
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 03 Apr 2010, 23:54
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 04 Apr 2010, 10:29