Intalnire cu Myrtle
|
07 Apr 2010, 17:01
|||
|
|||
"-Deci, wow!" spuse si Bell, socata. Fata translucida o privea plictisita, de pe robinetul unei chiuvete.
"-De ce ai facut asta, Myrtle?" intreba Anne. "-Nu stiu, pur si simplu asta mi'a venit in cap..dar va rog, nu aduceti Baronul aici!!!!" termina fantoma, tipand ingrozita. "-Oare Neo pe unde umbla???" intreba Bell. "-Oriunde, dar sigur nu s'a dus dupa Baron. Nu intra ea in camera Viperinilor, nu'ti fa griji" spuse Anne. "Totusi, nu e rea cu o fantoma.." Fetele se sprijinira de zidul incaperii si asteptara in liniste. "-Ok, a trecut prea mult timp!!" spuse Anne, intr'un final. "-Dar oare pe unde umbla, indata se si suna!!" raspunse Bell, dar fu intrerupta de Neo, care intra pe usa. "-Unde ai fost, domnisoara??" intreba Anne, cu un ton ce ii aduse aminte lui Bell de mama ei. "-Pai, m'am dus pana in camera de zi a ODS, dupa care m'am intalnit cu cineva pe drum si am mai stat de vorba. Am uitat de voi, scuze!!" spuse fata, zambind vinovata. "-Asa, si cine e acel cineva?!" intreba si Bell, curioasa. "-Pai..." OOC: Neo, continua tu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De ce Myrtle?! | Ginny Anne Alden | 11 | 4,104 |
25 Feb 2012, 23:38 Last Post: Nathan Vermont |
|
A day with Myrtle | Ramona Neardow | 8 | 2,562 |
10 Aug 2011, 19:14 Last Post: Ramona Neardow |
|
Un cadou pentru Myrtle | Anaella L. Hathway | 4 | 1,781 |