|
Kennya spune:
|
|
09 Apr 2010, 10:13
|||
|
|||
|
Nu-mi pare rau de nimic :-L sunt o scorpie
![]() MUHAHAHAHA![]() ![]() Glumeam Imi pare rau,dar eram si eu nervoasa TAARE ieri. Ma certasem groaznic de tare cu prietenul meu,si de la orice chestie imi sarea tandara. IMi pare rau,dar asa sunt eu,si chiar daca ma chinui,nu ma pot schimba.M-am schimbat destul de mult de la inceput,destulde FOARTE mult si n-am ce face...Nu-i vina mea...Imi pare rau ca am zis prostii Raizen..tu stii ca eu te iubesc..si chiar am plans dupa adica am plans...vreo ..juma de ora,pana am uitat asa...Stii ca te iubesc si pe tine si pe Kennya..si pe ginny...etcDoar stii ca noi inainte mai vorbeam si chestii. Nu te-am uitat. Mi-ai dat sfaturi si chestii...si ai fost dragut cu mine,si nu am uitat chiar mi-a parut rau,si ma durea in cur ca am fost banata..imi parea mai rau...ca am vorbit urat cu tine Te iubesc Raizen si imi pare rau > < asta daca ma ierti,daca nu....tot te iubesc Este doar chestia aia cand intri in panica...si nu stiu...zici orice la nervi si panica.Pur si simplu nu te poti controla. Aveam o panica de la cearta cu prietenul meu,iar de la asta,orice lucru a aprins scanteia... imi pare rau. DOar stiti ca eu nu sunt cu gura mare :-L decat uneori Doar ati observat ca de cand am prieten (10 luni) sunt mult mai diferita si ...nu e vina mea. Pur si simplu ma maturizez si ...na ![]() Sper sa ma intelegeti si pe mine ![]() Si kennya,am zis chestia cu "kennya a plecat" pentru..ca nu stiu. Fara tine,dupa cum ai spus tu,nu ne putem tine pe picioare,esti stalpul nostru de sustinere, si fara tine,suntem terminati. Scuze daca te-a suparat bucata aia in vreun fel,dar chiar era de bine ...Asa ca...imi pare rau.... ![]() Si da,Raizen este FOARTE RAU si nu o sa ma ierte niciodata,cum nu iarta pe nimeni. Chiar..a iertat vreodata el pe cineva? :-s si raspunsul : NUUUUUUU! ![]() DEci,nu ma astept ca el sa ma ierte,dar macar ceilalti membri ai forumului
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 7,325 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
| Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,763 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
| Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 9,769 |
18 Jan 2009, 19:04 Last Post: Kennya Allen |
|
| Kennya Slytherin | Kennya Allen | 7 | 2,274 |
23 Jun 2008, 22:38 Last Post: Kennya Allen |
|

Imi pare rau,dar eram si eu nervoasa TAARE ieri. Ma certasem groaznic de tare cu prietenul meu,si de la orice chestie imi sarea tandara. IMi pare rau,dar asa sunt eu,si chiar daca ma chinui,nu ma pot schimba.M-am schimbat destul de mult de la inceput,destulde FOARTE mult si n-am ce face...Nu-i vina mea...
adica am plans...vreo ..juma de ora,pana am uitat asa...Stii ca te iubesc si pe tine si pe Kennya..si pe ginny...etc
chiar mi-a parut rau,si ma durea in cur ca am fost banata..imi parea mai rau...ca am vorbit urat cu tine
< asta daca ma ierti,daca nu....tot te iubesc ![[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]](http://img687.imageshack.us/img687/9192/tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif)