|
Kennya spune:
|
|
09 Apr 2010, 16:52
|||
|
|||
|
Oare de ce sunt singura care ajunge mereu ultima aiki? nu e corect asa am citit tot ce ai scris du Kenya si vreau sa spun ca mi-au dat lacrimile cred ca niciodata in viata mea de 15 ani si 7 luni nu am fost mai emetionata si stii de ce? pentru ca,chiar daca nu am timp del multe ori sa intru si sa postez aici mi-am facut prieteni buni aici m-am maturizat..aici mi-am impartasit toate sentimentele bune si rele prin Rpg aici a fost ca si a doua mea casa
![]() Si incep prin a-mi cere scuze fata de toti ca sunt o mare fraiera pentru ca in ultima vreme nu am mai postat deloc! [Si vai nu pot sa cred ca spun asta dar imi tremura mana pe tastatura ]Asa revin,nu stiu de ce nu am postat in ultima vreme spre rusinea mea mai mult ma-m jucat WOW si am uitata de tot si de toate! dar asta nu ma scuza! adica in mai fac si eu un an pe forum si ma simt in al noulea cer nu mai ca imi pare extrem de rau ca nu am putut posta prea mult! am gresit stiu dar voi incerca sa fiu cat pot de activa!Chiar azi sis(Bellatrix) ma certa ca nu am mai postat! si pe buna dreptate a facut-o. Deci Kenya ai dreptate in tot ce ai spus si voi incerca sa fac tot posibilul sa fiu activa pt forum si pt prietenii ce mi ia-m fact aici ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 7,312 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
| Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,759 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|
| Kennya Di Hahalina | Kennya Allen | 34 | 9,757 |
18 Jan 2009, 19:04 Last Post: Kennya Allen |
|
| Kennya Slytherin | Kennya Allen | 7 | 2,268 |
23 Jun 2008, 22:38 Last Post: Kennya Allen |
|

]
spre rusinea mea mai mult ma-m jucat WOW si am uitata de tot si de toate! dar asta nu ma scuza! adica in mai fac si eu un an pe forum si ma simt in al noulea cer nu mai ca imi pare extrem de rau ca nu am putut posta prea mult! am gresit stiu dar voi incerca sa fiu cat pot de activa!![[Image: YotrHop.gif]](https://i.imgur.com/YotrHop.gif)