Bella Emily Rose
|
15 Apr 2010, 09:32
|||
|
|||
14 Aprilie,2010
Miercuri
[strike]Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p75-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p75-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Defapt,nici macar nu stiu cum sa incep... Nu am mai scris de mult in jurnal,desi viata mea a luat o alta intorsatura. Stau intinsa in pat,pe jumatate goala...goala de haine si de sentimente. De cand am revenit la Hogwarts prietenii mei imi lipsesc din ce in ce mai mult. Nu mai stiu nimic de ei si nici macar nu se obosesc sa imi raspunda la scrisori. "Fratele meu" ma mai suna uneori,deobicei in week-end-uri sau imi mai trimite mesaje,dar totusi,parca nu e suficient. Astazi a fost o zi destul de ciudata. Notele mele incep sa scada considerabil,dar nu am de gand sa fac nimic ca sa le indrept. Adica..ce rost ar mai avea ? Ma simt atat de ... neimportanta.As prefera sa nu mai exist. Stau si citesc aceste randuri...si parca nu le-am scris eu. Simt ca m-am schimbat. Acum stau si plang,dar ca deobicei fara folos... Nu mai pot da timpul inapoi. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,410 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |