Nimic mai mult decat putina liniste..
|
22 Apr 2010, 22:44
|||
|
|||
Alice visa în patul care apãru pentru ea în camera necesitãþii. Visul ei era unul agitat. Visa cã sãrea printr-un geam, ºi deschidea uºi, ºi vrãji de tãcere. Deodatã se trezi tresãrind. În camerã se mai afla pe lângã Bell ºi Dragos încã un bãiat. Toþi trei se uitau la ea acum.
-Ce s-a întâmplat? întrebã Bell pãrând îngrijoratã. Coºmar? -Nu...din fericire... -Mãcar tu poþi sã adormi fãrã sã ai coºmaruri, zise Bell sarcasticã. -Da, în fine, zise Alice amuzatã. Am avut un vis total ciudat...am sãrit printr-un geam, zise întorcând privirea cãtre geamul spart din perete. A sãrit cineva prin geam? întrebã ºocatã. -Da, l-am trimis eu pe Peeves, rãspunse bãiatul cel nou. -ªi ai intrat pe uºã fãcând zgomot? ªi a fãcut unul din voi vraja Silencio? -Pãi, cam da...tot eu, zise din nou bãiatul cel nou. -Lãsa-þi-mã sã fac prezentãrile: Alice, el e Stefan Wandcore, un bun prieten. Stefan, ea e Alice Morris, de la Astropufi. Dar tu de unde ºtii ce s-a întâmplat? Dormeai, nu? -Da, dar dacã e gãlãgie în jurul meu, visele mele sunt influenþate de ceea ce aud. -Aha... OOC:sper ca nu va suparati ca mam bagat si eu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,685 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |