-- Camellot --
|
25 Apr 2010, 15:59
|||
|
|||
Uh...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asaa...deci...sa pun next-ul..:-> ..Scuzati-mi absenta, dar nu prea am mai putut sa intru din cauza scolii si a examenelor..>.< Capitolul 6 "CADEEEE...CADEEE NETUUU'!!!\m/"tipa roscata, cu cablul care facea legatura extrema intre subiect si predicat. Adica intre laptop si Internet. "Stai, fufa, linistita, e wireless:->.."spuse Oana, mancandu-si o suvita, si ranjind multumita. "Hm... ![]() Vis-a-vis de camera fetelor... "Draga mea, de ce se vede cu purici?"intreba vecinul, potrivindu-si ochelarii ca sa vada cat mai limpede. "Nu stiu, draga. Cred ca cineva ne-a furat cablul tv.. ![]() "Sigur sobolanii.." Revenind... "Uhh.. ![]() ![]() ![]() "Si eu am gasit hai-cinciu lui Balii^.^." Oana facu un salt in lungime, daramand tot ce ii statea in cale. Incluzand telefonul, laptopul, orga de 50000... de euro si...well...pe Ingrid. "Uhh....secsi.. ![]() Aratand ca si cand ar fi fost daramata de o maimuta turbata, solista se sterse de praf, moloz si alte alea, si murmura, usor iritata: "Apropo de tata...L-a sunat pe Alex. Cica peste cateva zile/saptamani/ani/decenii/mii...asa...o sa ne intalnim cu membrii NW, face tu face.:->" "Jale.. ![]() Fetele continuara sa se uite lung la perete, semn ca singurul neuron ajunse sa se spanzure de singuratate. Baietii, in schimb... [Shery, poate nu bagi next mai lung ca nu stiu ce iti fac.:-w] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|