Thread Closed 
Nimic mai mult decat putina liniste..
25 Apr 2010, 17:05
Deodata, in camera rasuna o voce feminina, vorbind in coreeana. Nu era Rose. Toti cei 7 tresarira si se uitara prin camera, dupa persoana care vorbea. Nu le trebui mult timp sa afle raspunsul: in rama portretului lui Sir Cadogan aparuse o femeie asiatica, imbracata intr-o superba rochie violet cu crinolina, cu niste cercei mari de argint la urechi, cu parul negru prins intr-un coc. Expresia fetei sale era surazatoare, insa nu iti inspira bucurie. Stefan, Bell si Rose o recunoscura imediat pe Mi-shil din tabloul din biblioteca.
"Si eu doream liniste..." se auzi vocea lui Bell pe fundalul de coreeana.
"Cine e asta?" intreba Alice.
"Roshyor ar fi incantata sa va explice despre Mi-shil si rolul ei in istoria Coreei, dar daca indrazneste va avea parte de o noua tunsoare, prin amabilitatea lui Tom!" explica Stefan. Tom se ghemuise in bratele lui Bell, cu labutele in urechi.
"Mai bine explica-ne ce zice si zi-i sa taca!" ii striga Bell nunimei sale, care asculta cu interes cuvintele portretului.

OOC: Bellyshor, nu te enerva, numara pana la 10 si permite-i nunimei tale sa continue

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Nimic mai mult decat putina liniste.. - by Steve Wandcore - 25 Apr 2010, 17:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mai mult sau mai putin singura Alexandra Victoria Cooper 2 1,692 11 Aug 2011, 21:01
Last Post: Alexandra Victoria Cooper