Vizita la Muzeu
|
03 May 2010, 19:38
|||
|
|||
La sfarsit de saptamana , fetele primira acordul de la ambii parinti pentru a merge la Muzeul de Vajhat , si spre uimirea lor , chiar si Ada , care era inca suparata ca ii disparuse tema de la Istoria Magiei , un pergament de 40 de cm !
Fetele ajunsera la Muzeu in sfarsit dupa un drum parcurs alaturi de compania "placuta" a 2 baieti de la Astropufi care erau pusi pe nazbatii. Fusesera indiferente tot drumul , spre dezamagirea celor 2 baieti , si asteptau cu nerabdare sa ajunga. Madam Hooch care si ea era nerabdatoare sa intre , le striga elevilor : "-In ordine elevi!Intrati in liniste , dupa mine!" Intrara inauntru si admirara in liniste primele maturi din Antichitate pana la cele performante de astazi , multe hotoaice aurii , diverse baloane-ghiulea si echipamente in functie de jucator si insignele de capitan , se uitara la trofeele cele mai mari pana la cele mai mici castigate de pe urma a diverse campionate mondiale de vajhat.Din loc in loc , pe pereti se gaseau tablouri cu cautatori , portari , inaintasi celebri care le faceau smecher cu ochiul de pe matura sau le zambeau. Fetele nu spusera nici un cuvant pana ajunsera in camera cu diplome si articole din ziare.Hermione zise primele cuvinte catre celelate fete: "-E minunat nu-i asa? Totul e superb!" "-Aproape ca uitasem de tema admirand hotoaicele!"spuse Ada chicotind. "-Mie mi se pare impresionant!Sper sa fac si eu parte din echipa de vajhat a Cercetasilor!Mi-ar placea sa fiu inaintasa."adauga Helena. Fetele se intorsesera sa admire din nou niste tablouri unor jucatori de vajhat chipesi.Deodata se intalnira cu Anny , care parea foarte grabita si entuziasmata... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 28 Nov 2008, 00:37
Re: Vizita la Muzeu - by Ada McNair - 06 Dec 2008, 13:10
Re: Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 06 Dec 2008, 13:32
Re: Vizita la Muzeu - by Charlotte Ambrosine - 05 Jan 2009, 16:13
Re: Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 07 Jan 2009, 12:01
Re: Vizita la Muzeu - by Helena Daphne Rose - 03 May 2010, 19:38
Re: Vizita la Muzeu - by Luna Slytherin - 27 Jul 2010, 14:02
|