Oare....oare chiar a fost o alegere buna?
|
07 May 2010, 20:46
|||
|
|||
Isabella intra pe jumatate in compartiment si intreba sovaielnic:
''- Va suparati daca stau cu voi? Nu mai este niciun loc liber in alte compartimente si..'' ''- Sigur, nicio problema.'' spuse baiatul din stanga, cu parul blond spre portocaliu. Baiatul de langa el nu scoase niciun sunet si continua sa se uite pe fereastra. Isabella respira usurata si isi trase bagajul in compartiment inchizand usa acestuia. ''- Eu sunt Isabella. Isabella Luminita Swan.'' ''- Imi pare bine. Eu sunt Kurosaki Ichigo, dar multi imi spun doar Ichi.'' zambi baiatul cu parul portocaliu si intinse mana. Isa dadu mana cu el in semn de prietenie. ''- Iar el e varul meu, Yagami Light.'' il prezenta Ichi si pe baiatul din fata lui. Isa se aseza langa Ichi si privi cum, in colivia ei, bufnita ei alba se cufunda intr-un somn adanc. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Yagami Light - 07 May 2010, 20:19
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Matt I. River - 07 May 2010, 20:38
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Isabella River - 07 May 2010, 20:46
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Bell Evans - 07 May 2010, 21:08
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Near Nate River - 07 May 2010, 21:41
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Yagami Light - 07 May 2010, 21:46
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Dragos Diggory - 07 May 2010, 22:09
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Matt I. River - 07 May 2010, 22:15
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Raizen Isildur - 08 May 2010, 11:17
|