|
O simpla vizita
|
|
14 May 2010, 21:42
|||
|
|||
|
Helena se indrepta spre Sanctuarul Dragonilor. Desigur , fusese de multe ori acolo , dar doar in timpul vacantei , cand era in Romania - tara ei natala , si nu la Hogwarts in Anglia. Zarindu-l pe Charlie , unul din cei care se ocupa cu studierea si cresterea dragonilor si totodata un prieten, il saluta si zise:
-"Buna Charlie! O duci bine?Ce mai face Creasta Norvegiana?Ultima data cand l-am vazut era un pui si sughita flacari mici."spuse Helena razand. -"Hei , salut. Pai EA face bine , din cate vad eu.E o femela."raspunse Charlie -"E agresiva al naibii , nu? Unde e , vreau si eu sa o vad!"iar acesta arata spre un dragon mare cu creste ascutite incepand de pe cap spre coada , care scotea flacari spre un alt dragon . -"E o frumusete , nu-i asa?"zise Charlie uitandu-se admirativ la dragon. -"Chiar ca asa. Dar unde e batranul meu dragon Tintat Maghiar?"intreba Helena "-Presupun ca e in pestera si doarme.Cred ca se va bucura cand te vedea ,insa nu il vizita chiar acum , maine dimineata de acum , ok?" -"Ok , ok ,ok...Of , mi-e dor sa zbor cu el deasupra Padurii Ulmilor.Apropo Charlie , te provoc maine la un joc de vajhat impreuna cu cativa prieteni.Sa vad si eu talentul pe care il dezlantui pe matura ! =))" "-Nu fii obraznica , stii prea bine ca am fost capitanul echipei de vajhat la Hogwarts si am fost un Inaintas excelent si ca...."dar fu intrerupt de vorbele din spate a unei persoane ce era un prieten vechi... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 14 May 2010, 21:42
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 15 May 2010, 20:10
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 19 May 2010, 15:19
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 19 May 2010, 18:54
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 22 May 2010, 22:53
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 23 May 2010, 09:46
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 30 May 2010, 14:18
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 31 May 2010, 16:20
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 18 Jun 2010, 20:03
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 25 Jun 2010, 11:57
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Vizita cu peripetii | Bell Evans | 6 | 1,825 |
03 Jan 2011, 22:05 Last Post: Bell Evans |
|
| Vizita prin ploaie ~ | Stefanie A. Frauke | 4 | 1,660 |
26 Feb 2009, 22:52 Last Post: Kennya Allen |
|

![[Image: 10zvlg1.jpg]](http://oi44.tinypic.com/10zvlg1.jpg)