O simpla vizita
|
15 May 2010, 20:10
|||
|
|||
OOC: Sper sa nu te superi ca am continuat eu
"-Si ca ai castigat cupa la Vajthat de sute de ori pentru Cercetasi, stim, stim" il intrerupse Bell, zambind. "-Bellyshor!!" spuse Charlie, imbratisand'o. "De cand nu te'am mai vazut" spuse el, razand. "-Eram si eu un puiut mic, nu?" chicoti Bell, privind flacarile ce izbucneau din cand in cand in departare. "-Asa este. Mama ce mai face??" intreba barbatul, privind'o atent. "-E bine, la Minister" raspunse Bell, intorcandu'se spre prietena sa. "-Bell, ce mai faci?" spuse Helena, zambind. "-Bine, am venit in vizita. Ma bucur mult ca esti aici, nu ma asteptam sa gasesc pe cineva de la Cercetasi. Am intalnit doar cativa Voperini afurisiti" sopti Bell, prefancandu'se dezgustata. Helena rase. "-Deci, fetele vor sa vada dragonii mai aproape??" intreba Charlie, entuziasmat. "-Sigur, daca se poate" raspunse Helena, incantata. "-Mai intrebi??" zise si Bell. Se indreptara spre padocul inconjurat cu un gard de fier forajat, inalt de cativa metri. In spatele lui se vedea o gramajoara mica, intunecata, respirand incetisor. "-E un pui" spuse Charlie, admirativ. "-Doar un PUI? Are cativa metri" replica Bell, socata. "-Daca acum e asa, imagineaza'ti cum va arata cand va avea cativa ani" chicoti Helena. "-Va fi minunat" sopti Charlie, invaluit intr'o aura de admiratie. "-Putem sa'l vedem mai de aproape??" intreba Helena, entuziasmata. "-Acum doarme, deci nu e niciun pericol. Doar sa nu'l treziti" raspunse barbatul, deschizand poarta cu vraja Alohomora! Intrara in padocul ingradit si se apropiara cu pasi sovaitori de dragonul ce era cufundat intr'o stare de somn adanc. Tepii rosiatici i se vedeau pe spatele usor arcuit, avand o placuta culoare aurie. "-Ce rasa este?" intrebara cercetasele. "-Este un tintat-auriu, ruda cu tintatul-maghiar" spuse Charlie. "-Daca e tot asa de agresiv.." incepu Helena, dar un norisor de fum iesi din botul dragonului, speriindu'le pe cele doua fete. "-Nu va faceti griji, abia scuipa cateva flacari mici" chicoti Charlie. Dragonul se trezi brusc, privindu'i pe musafiri cu doi ochi mari si obositi. Se pare ca nu ii placuse ca fusese trezit.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 14 May 2010, 21:42
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 15 May 2010, 20:10
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 19 May 2010, 15:19
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 19 May 2010, 18:54
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 22 May 2010, 22:53
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 23 May 2010, 09:46
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 30 May 2010, 14:18
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 31 May 2010, 16:20