Momentele cand te simti idiot (idioata)
|
24 May 2010, 14:00
|||
|
|||
Sunt doua momente cand m'a simt cel mai penibil.
Primul.... mama mi'a gasit jurnalul si a zis ca o sa tina toata viata minte acele paragrafe din el. Nu intrebati ce! De fapt sunt unsprezece pagini scrise despre baiatul de care imi place. Si in fiecare zi imi scoate ochii cu mici citate din el. Partea si mai proasta e ca a aflat si bunica si o copiaza pe mama perfect. Ce umilire! Al doilea... eram pe jumatate adormita prin living pe o canapea. Si se gaseste verisorul meu din a intaia sa'mi dea clasa la engleza tocmai atunci. Mi'amintesc ceva de genul - "Cum se zice 'gem' in engleza?" "Aaa... stiu cum se zice in franceza..." "Eu te'am intrebat in engleza!" "Aaa... ... ... nu stiu..." "Evrika! Eu stiu?" "A da? Cum...?" Da mai... stiam cum se zice, dar cine mai gandea atunci cand am inceput sa rosesc, vazandu'i parintii cum incep sa rada pe sub mustata... <<Ca ce... Fiul meu stie mai multa engleza!!!>> si blah-blah-blah... "Aaa... se zice tot 'gem'." Dah... si eu eram cazuta de pe luna daca se zicea asa. Si defapt, cred ca se zicea 'jam'!!! De ce nu'mi venise in minte atunci?! Idiot mic ce a ramas! Ogh... de atunci ii evit familia! PS. Am ascuns jurnalul bine de data asta. ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu noi de cand eram mici | Ada McNair | 2 | 1,865 |
10 Jul 2009, 23:31 Last Post: Lyra Dust |