Un Nou Inceput... #2
|
01 Jun 2010, 18:03
|||
|
|||
Fata se urca in barca impreuna cu alti cativa copii. Pe tot timpul drumului nimeni n-a scos niciun sunet, iar ea considera ca n-ar trebui sa riste sa intre in vorba cu ei.
"- Am ajuns" rasuna vocea uriasului Au coborat cu totii din barca si ne-am indreptat usor spre poarta castelului. "- Bine ati venit la Hogwarts. Eu sunt profesoara Minerva McGonagall" le ura o vrajitoare batrana si uscativa " -Fiindca sunteti toti in anul I va trebui sa fiti sortati intr-o casa. Cele partu case sunt Astropufi, Ochi-de-Soim, Cercetasi si Viperini. Indiferent de casa in care veti fi repartizati, trebuie sa fiti mandrii de ea si sa o respectati. Urmati-ma acum in Marea Sala pentru a fi sortati" Copiii se asezasera la un fel de coada. Zoya astepta nerabdatoare, uitandu-se cu ochii mari si verzi la diferitii copii care fusesera repartizati deja. "- Zoya Rose" anunta profesoara McGonagall Fata se sui usor pe scaunel si astepta sa i se dea verdictul. "- Viperini" anunta Jobenul Multumita de raspuns isi croi drum spre masa viperinilor, unde majoritate dintre ei o aplaudau, sau poate ca aplaudau alegerea jobenului. my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un nou inceput.. | Lily C. Williams | 9 | 2,019 |
12 Dec 2010, 20:57 Last Post: Lily C. Williams |