O noapte in Camera Necesitatii
|
01 Jun 2010, 19:48
|||
|
|||
Bell se apropie de Helena, adresandu'i un zambet jucaus.
"-Ma bucur ca ai venit" spuse ea, vesela. "-Cu ce te imbraci?" o intreba Janella, brusc. "-Trebuie sa ma imbrac cu ceva?!" raspunse Helena, mirata. "-Pai, e o petrecere. Bell si'a ales deja o rochie albastra.." incepu Zoya, dar cercetasa o intrerupse. "-Pe care inca nu am imbracat'o". "-Eu am sa port ceva verde, iar Janella nu e hotarata.." spuse Zoya. "-Ok, sa lasam imbracamintea pe mai tarziu, nu e mai bine asa?!" intreba Helena, usor speriata de perspectiva unei defilari in camera. "-Bell, ia'ti rochia!!" spuse Janella, cu un ton poruncitor. "-Acum?!" intreba cercetasa, rugatoare. "-Dap, vrem sa te vedem" spuse si Helena, intrand in joc. "-Dar e o camasa de noapte, ce dumnezeu?! Si e petrecere in pijamale, deci ar trebui sa va imbracati si voi nu sa fiu doar eu ciudata" raspunse Bell, indreptandu'se spre un separeu. Insfaca rochia de pe un scaun si o lua pe ea. Satinul aluneca usor pe piele si in curand pasi in fata prietenor sale. "-Oo, Bellyshor!" spuse Janella, chicotind. "-Iti sta bine" o asigura Zoya. "-Acum, gata cu mine! Sa va vad si pe voi!" spuse Bell, asezandu'se comod pe canapea. "-Cine e urmatoarea?" intreba Helena, vesela. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|